Judecatorii i-au dat dreptate lui Laurette in cazul costudiei copilului, dar razboiul dintre ea si fostul iubit nu se termina aici!

61583905

Laurette se plange ca a fost amenintata de catre fostul ei iubit si nu stie la ce sa se astepte dupa ce judecatorii i-au dat custodia fetitei lor, Serena Luce.

“Pe fostele iubite le-a bagat in spital si mie mi-a fost teama sa nu patesc la fel. Face parte din Secta Iluminatilor. Am stat cu el in casa. El despre lucrurile acestea mi-a vorbit in ultimul an. Comportamentul lui s-a schimbat foarte mult. El imi spunea mie ca isi doreste sa mearga in America.A incercat sa fure certificatul de nastere al fetei. Acum ma santajeaza cu niste filmulete pe care le-a obtinut cu ajutorul unor hackeri din Craiova. El primea toate mailurile si mesajele pe care le primeam eu. Am facut deja o plangere la politie”, a spus Laurette.

Mama mulatrei spune ca barbatul i-a pus pistolul la tampla fetitei, intr-un acces de furie pe care l-a avut in momentul in care Laurette a vrut sa-l paraseasca.

“Saptamana trecuta, inainte de proces, fostul iubit al fiicei mele a venit in fata blocului impreuna cu fratele lui. Ne este teama de el pentru ca nu stim ce este in mintea lui. Ne-am intalnit cu el la proces si nici nu s-a uitat in ochii nostri. A stat cu nasul intr-un telefon pe care l-a furat de la Laurette. A pus pistolul la tampla fetitei. Cum a putut sa faca asa ceva? A amenintat-o pe Laurette ca daca pleaca din casa o sa o omoare pe fetita”, a declarat mama lui Laurette pentru La Maruta.

Mihai nu a vrut sa intre in direct, insa i-a scris un mesaj lui Catalin Maruta: „Totul este fals. Vreau sa imi lase ceasurile pe care mi le-a furat din casa. O sa trimit un sofer sa le ia de la redactie”

Citeste si...
Fostul iubit al lui Laurette A NĂVĂLIT CU POLIŢIA PESTE MAMA ACESTEIA!