Două anchete au fost deschise în județul Neamț, după ce au fost făcute pe internet sa publicat un  filmuleț cu o fetiță de cinci ani care a fost bătută cu mătura și umilită de propria mamă. Scenele șocante au fost filmate de o prietenă a mamei, care se amuza în timp ce femeia îşi pedepsea copila. Poliția și Protecția copilului fac verificări.

Un filmuleț a fost postate pe o rețea socială de tatăl biologic al fetiței, dar au fost șterse la scurt timp. În înregistrarea video de un minut și 13 secunde se vede cum femeia de 25 de ani o bate pe fetița care în tot acest timp o imploră să nu o mai lovească.

Nici persoana care filmează incidentul nu reacționează. Dimpotrivă, spre finalul înregistrării, pare să se amuze de această situație.

Citeste si...  Te crezi o "fata cuminte"? Vezi ce rezultat îţi iese la acest test

Incidentul a avut loc în urmă cu o lună, la Brașov. Inițial, autoritățile de acolo au fost sesizate. Pentru că familia este din Neamț, au fost deschise acolo două anchete, una a Protecției Copilului și alta a poliției.

Între timp, Protecția Copilului Neamț a preluat fetița, iar specialiștii se gândesc să o plaseze în asistență maternală sau să o încredințeze unei rude.

Mama ar putea să o ia înapoi acasă doar dacă arată că s-a schimbat.

Pe de altă parte, polițiștii au deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui minor.

Femeia de 25 de ani și-a recunoscut fapta și a spus că a reacționat la nervi.