În presă a apărut o fotografie cu un băieţel de 5 ani care a fost rănit într-un atac aerian în Alep, Siria. Imediat, fotografia a uimit internetul și asta pentru că a reușit să arate adevărata faţă a războiului şi efectul teribil pe care îl are asupra locuitorilor.

Băieţelul a fost fotografiat singur în ambulanţă și a fost rănit într-un atac aerian asupra oraşului în care locuieşte, Alep. Părinţii nu au fost găsiţi, iar imaginea copilului acoperit de sânge şi resturi ale casei sale distruse face înconjurul planetei.

Omran Daqneesh a fost filmat de jurnalişti în timp ce, aparent încă în stare de şoc, încearcă să îşi şteargă praful de pe frunte, fără să îşi dea seama că sângerează profund. Cuminţenia micuţului acoperit de sânge, singur în ambulanţă, şochează şi ea. El a aşteptat să fie salvaţi dintre dărmături alţi patru copii, pentru a fi duşi la spital, scrie Daily Mail.

Citeste si...  Primarul General a oferit diplome de excelenta si distinctii pentru patru veterani de razboi

Micuţul a fost pansat de medici, însă părinţii săi nu au fost găsiţi, povestea copilului reuşind să emoţioneze şi să devină virală.