Administratorii paginii de Facebook MAI au postat în Ajun de Crăciun fotografia lui Moş Crăciun despre care spun că respectă regulile de circulaţie. În acest mod, reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne îi îndeamnă pe şoferi să nu depăşească viteza legală, să nu consume alcool şi să urce la volan, să aibă cauciucuri de iarnă, etc: „Moşul respectă legea. Fii şi tu ca Moşul!”, spun reprezentanţii MAI.

MAI ne îndeamnă, de Crăciun,să fim ca…Moş Crăciun

În stilul caracteristic, reprezentanţii MAI le-au transmis un mesaj şoferilor în ajun de Crăciun. Chiar dacă au sosit sărbătorile, legea se aplică pentru toată lumea:

„L-am găsit în trafic pe Moş Crăciun și ne-am asigurat că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru a ajunge la timp la destinaţii.
Deci:
– Sania este echipată pentru sezonul rece;
– Asigurarea obligatorie este în termen;
– Inspecţia tehnică periodică a “renilor” este valabilă.
– Rezultat AlcoolTest – 00.00%.
Moşul ne-a garantat că şi-a calculat bine timpul şi că nu va trebui să depăşească viteza legală!
Moşul respectă legea. Fii şi tu ca Moşul!

Citeste si...
Ministerul Economiei lasă banii în companiile sale, dacă Finanțele nu îi cer oficial

În această perioadă 21.000 de angajaţi ai MAI vor fi la datorie, dintre care 1.400 sunt cei de la rutieră, cu aproximativ 300 de radare, AlcoolTeste, DrugTeste etc.
Vă rugăm să conduceţi preventiv!
Sărbători frumoase tuturor!”, au transmis reprezentanţii MAI:

„În fiecare zi, vor fi la datorie peste 21.000 de angajaţi MAI. Atenţie deosebită va fi acordată prevenirii accidentelor grave şi fluidizării circulaţiei către cele mai frecventate staţiuni. Pe cele mai circulate artere vor fi prezenţi zilnic până la 1.400 de poliţişti rutieri. În scop preventiv, poliţiştii rutieri vor acţiona cu aproximativ 300 de aparate radar, obiectivul principal fiind protejarea vieţii tuturor participanţilor la trafic: conducători auto, pasageri şi pietoni”, a anunţat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne.

Foto: Facebook MAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.