De-a lungul, timpului, mai multe vedetele au dezvăluit detalii despre viaţa lor sexuală şi lucrurile pe care le fac în dormitor, dar nu numai.

Chiar şi în 2019, sexul este considerat un subiect tabu, însă vedetele contribuie din ce în ce mai mult la deschiderea discuţiei despre acest subiect. 

De exemplu, actorul Orlando Bloom a dezvăluit anumite detalii în cel mai recent interviu, pentru publicaţia news.co.au:

„Cred că sexul este un aspect foarte important din viaţa cuiva deoarece este un mod prin care creezi o conexiune, este un mod în care îţi arăţi intimitatea”, menţionând şi faptul că se simte „binecuvântat” pentru viaţa sexuală pe care o are cu Katy Perry.

Dar Orlando Bloom nu este singurul care a făcut astfel de dezvăluiri.
În iunie 2018, Ariana Grande a făcut şi ea câteva mărturisi intime pe platforma Twittter, dar de atunci postarea a fost ştearsă. Aceasta menţionase că logodnicul ei de atunci, Pete Davidson, are „25 de centimetri de bărbăţie energică”. Într-un interviu dat de acesta, bărbatul a mărturisit că înainte să o cunoască pe Ariana s-a masturbat cu gândul la ea.

Citeste si...  Cine sunt VEDETELE care s-au PROSTITUAT în trecut

Şi artista Cara Delevingne a oferit detalii picante într-un interviu pentru LOVE Magazine spunând că îi place să facă sex în locuri publice: „De multe ori am făcut sex în avion. Dar mereu am fost prinsă. E foarte greu să nu fi prins”.
Şi actriţa Margot Robbie, cunoscută pentru rolul jucat în „The Wolf of Wallstreet”, unde joacă alături de Leonardo DiCaprio, a recunscut că îi place să facă sex în locuri publice: „Am făcut-o pe un jet-ski. Nu era în funcţiune, dar era în apă”.

O altă binecunoscută actriţă, Eva Longoria, a menţionat de mai multe ori importanţa masturbării.
„Nu m-am bucurat de sex până când nu am început să mă masturbez. Înainte de asta, nu eram prea sexuală. Mi-am cumpărat un vibrator în urmă cu 3 ani. Mi-e şi ruşine că nu l-am descoperit mai devreme”, a mărturisit actriţa în 2005.

Ricky Martin a mărturisit într-un interviu din 2006 că îi place să ofere „golden shower” datorită senzaţiei pe care o oferă apa şi temperatura corpului.

Foto: Hepta