MAI anunță că au fost finalizate lucrările de construcție la sala de gimnastică a CS Dinamo, în prezent lucrându-se la racordarea la utilități, iar ulterior, incinta urmează să fie dotată cu aparate noi. Ministrul Carmen Dan a precizat că sala de gimnastică e cea mai mare din țară potrivit mediafax.

„Ministerul Afacerilor Interne și Compania Națională de Investiții au finalizat lucrările de construcție la sala de gimnastică a Clubului Sportiv Dinamo București. Sala este cea mai mare de acest profil din țară și are toate condițiile cerute de standardele internaționale. În acest moment se efectuează procedurile pentru racordarea la utilități a noi construcții și urmează să fie utilată cu aparate noi de gimnastică. De facilitățile moderne oferite de noua construcție vor beneficia atât sportivii clubului Dinamo, cât și lotul național de gimnastică feminină”, informează MAI, printr-un comunicat de presă.

Potrivit ministrului Carmen Dan, finalizarea acestei construcții este unul dintre obiectivele avute în parteneriat cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții.

Citeste si...
Octavian Bellu: România are încă potențial la gimnastică

“Este cea mai mare sală de antrenament de gimnastică din țară. Înainte de a ajunge aici am fost în sala în care se pregăteau sportivii noștri și este o diferență de la cer la pământ”, a declarat ministrul afacerilor interne, Carmen Dan după ce a vizitat, joi, noua sală construită.

În cadrul aceleiași vizite la clubul sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare, Carmen Dan și reprezentantul CNI au inspectat spațiul unde va fi construit un complex multi-funcţional care va include şi un stadion de fotbal.

„Planul urbanistic zonal a fost deja aprobat, iar Compania Națională de Investiții urmează să demareze lucrările de construcție pentru arena care va avea aproximativ 17.000 de locuri și va fi construită fără pistă de atletism, așa cum au cerut
suporterii”, mai precizează MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.