Madonna se pregătește de primul ei turneu mondial din ultimii trei ani, care va debuta spre sfârșitul lui 2019 și va promova cel de-al 14-lea album de studio al său, potrivit contactmusic.com, potrivit mediafax.

Artista în vârstă de 60 de ani plănuiește o serie de show-uri pentru care „nu va precupeți nimic”, care vor include efecte pirotehnice și alte elemente surpriză.

Cel de-al 14-lea album de studio al Madonna va fi lansat tot spre sfârșitul acestui an, iar turneul va include piesele noi, dar și hituri din cariera artistei.

În octombrie 2018, Madonna a confirmat că lucrează la cel de-al 14-lea album de studio, primul de la cel lansat în 2015, „Rebel Heart”.

Citeste si...
Vezi ce mesaj le transmite Carmen Dan protestatarilor de la Ateneu

Cel mai recent turneu al Madonnei s-a desfășurat în perioada septembrie 2015 – martie 2016 și a inclus 82 de concerte.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.