Vedeta a purtat la gala Grammy o ţinută din colecţia Murmur

Madona Murmur (3)

Cântăreaţa Madonna a purtat, duminică, la cea de-a 56-a ediţie a galei premiilor Grammy, un corset alb Zest, care face parte din colecţia Murmur by Andreea Bădală.

La gala premiilor Grammy, Madonna a apărut pe scenă într-un costum alb bărbătesc. La acest costum, cântăreaţa a asortat corsetul Zest, care face parte din colecţia Murmur by Andreea Bădală, potrivit unui anunţ postat pe contul oficial al brandului de pe paltforma de socializare Facebook.

Madonna murmur(1)

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Madonna nu este singura celebritate internaţională care a îmbrăcat unele dintre creaţiile designerului român Andreea Bădală.

Madonna Murmur (2)

Beyonce a apărut cu un corset din portofoliul brandului românesc Murmur în noul ei videoclip „Pretty Hurts”, iar Britney Spears a purtat un model asemănător pentru filmările clipului „Work B**ch”.

De asemenea, Lady Gaga, renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate şi care a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare, a purtat una dintre creaţiile brandului Murmur.

Citeste si...
Jennifer Nicole Lee a demonstrat cât de bine se epilează inghinal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.