Uite ce condiții pune atunci când vine în România!

madalina-diana-ghenea-8

Devenită celebră după ce s-a afişat cu Gerard Butler şi cu Leonardo di Caprio, Mădălinei Ghenea i s-a cam urcat vedetismul la cap şi emite fel de fel de pretenţii când este invitată la vreun eveniment în ţara ei natală.

Românca e selectivă în ceea ce priveşte participarea la diverse evenimente din România. Pe lângă onorariul pe care-l cere (piperat), actriţa pune şi ciudata condiţie de a fi pozată doar de fotografii ei, pe care îi cară peste tot. Care să fie motivul?! E posibil ca frumuseţea ei sănu fie atât de perfectă?!

Ghenea nici nu vrea să audă de posibilitatea de a colabora cu vreun regizor autohton, ea declinând pe bandă ofertele de a apărea în videoclipurile cântăreţilor noştri.

Înaintea decernării Oscarurilor, Mădălina a fost recent în Bucureşti, însă nu l-a invitat şi pe Michael Fassbender, actualul ei iubit, care a ratat la mustaţă premiul Cel mai bun actor într-un rol secundar, după prestaţia din “12 ani de sclavie”. Slătineanca a înnoptat la fratele său, care locuieşte în Bucureşti.

 

 

Citeste si...
Conflictul din Ucraina s-ar putea extinde în ţările vecine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.