Mădălina Ghenea se bucură de un anume statut și de o atenție excesiva din partea presei din Italia. Cumva firesc având în vedere nu doar istoricul amoros al vedetei, ci și cel profesional, Mădălina colaborând cu regizori mari care au distribuit-o în câteva filme.

În plus, Mădălina Ghenea a ajuns chiar să prezinte celebrul și tradiționalul Festival de la San Remo, ceea ce a transformat-o pe tânăra născută și crescută în Slatina mai degrabă într-o vedetă a Italiei.

Ei bine, Mădălina, în ciuda implicării în cea mai recentă telenovelă, cea cu un puști al Romei, nu mai este chiar prima româncă în topul preferințelor tabloidelor din Peninsulă. Asta pentru că Andreea Sasu a fost desemnată de presa din Italia ”cea mai sexy soţie de fotbalist din Serie A”.

L-au avut amândouă pe Plein

Andreea Sasu are 30 de ani şi locuieşte din 2010 în Italia, unde fost remarcată de o agenţie de modeling din Milano.
Dar nu doar agenția a remarcat-o pe Andreea, ea intrând în vizorul mai multor bărbați celebri, în special fotbaliști. Așa s-a ajuns ca anul trecut, focoasa brunetă să fie recunoscută oficial drept iubita lui Riccardo Saponara, mijlocașul Fiorentinei.

Însă Andreea nu are în comun cu Mădălina doar ”lipiciul” la fotbaliști. Amândouă au fost iubitele oficiale – pe rând, evident – ale playboy-ului internațional, designerul german Philipp Plein.

andreea sasu, Italienii stau acum cu ochii pe ea!, Mădălina Ghenea este detronată de o altă româncă, Philipp Plein

Citeste si...
Orban încearcă să coreleze politicile BNR cu cele ale guvernului pentru a salva leul