Lumea videochatului este fără doar și poate una care se dezvoltă într-un ritm alert, tot mai frecvente fiind la ora actuală anunțurile de angajare. Aceasta este o veste îmbucurătoare pentru tinerele aflate în căutarea unui loc de muncă. Desigur că e de așteptat, ca în orice domeniu de activitate de altfel, să se afișeze acele studiouri care una promit și alta fac. Tocmai din cauza acestora unele tinere sunt sceptice când vine vorba despre alegerea unui studio, respectiv de a începe o carieră în domeniu.

Luxury Studio este cu siguranță un nume de referință pe piața de profil, însă unul care și-a câștigat popularitatea prin seriozitatea, profesionalismul, corectitudinea și respectul de care de la început a dat dovadă. Pentru că viziunea de viitor vizează obiective bine stabilite în privința afacerii, reprezentanții studioului ies în întâmpinarea celor interesate de un job în videochat cu câteva lămuriri ce îl vizează, în ideea de a le ajuta să facă alegerea potrivită. Iată așadar care sunt aspectele necesar a fi cunoscute cu privire la ceea ce se întâmplă în studio. Pe luxurystudio.ro sunt disponibile detalii legate de cerințele de angajare și beneficiile modelelor, pentru cele interesate.

NU oferim exclusivitate cu site-uri 

Ceea ce nu înțeleg multe tinere care sunt în căutarea unui post de model este faptul că nu au cum să beneficieze de exclusivitate cu site-uri, pentru că acest privilegiu nici măcar nu există. Așadar, înainte de a opta pentru un anumit studio, acestea trebuie să aibă în vedere faptul că exclusivitatea cu site-uri de videochat nu este decât o fațadă, un mod de a atrage modele. 

Nu oferim comision 100% pentru că este ilegal

Studiourile care oferă comisioane 100% modelelor – sau cel puțin care spun că fac asta – în realitate nu oferă decât iluzii. Tinerelor care aleg să participe la un interviu organizat la Luxury Studio li se aduce la cunoștință modul în care se realizează plata, respectiv care va fi comisionul ce li se va oferi, în funcție de vânzări. 

Într-adevăr, studioul nu oferă comisioane 100%, însă oferă stabilitate modelelor, aceasta reieșind din veniturile lunare stabile pe care le asigură acestora. În funcție de performanțele atinse, tinerele pot depăși suma de 3000 dolari lunar.

NU plătim cash pentru ca este ilegal

Realizează plata cash acele studiouri în care activitatea se desfășoară ilegal. Virarea banilor în cont presupune formalități pe care acestea nu sunt dispuse să le parcurgă. Pentru Luxury Studio însă legalitatea este un reper în organizarea afacerii, iar reprezentanții studioului țin exclusiv cont de aceasta. Astfel, modelele sunt plătite fie la zi, fie lunar, direct în cont, unde pot verifica tranzacțiile. 

NU ne lăudam că avem modelele cele mai performante

Citeste si...  Băieţi Vs. Bărbaţi. Tu ştii să faci diferenţa?

Spre deosebire de alte studiouri care încearcă să atragă prin faptul că modelele lor sunt dintre cele mai performante și că de la acestea este de învățat, Luxury Studio demonstrează acest fapt. Dovada o reprezintă locul pe care tinerele îl ocupă atunci când participă la concursurile diverse organizate în lumea videochatului. La acestea demonstrația constă în faptul că premiile obținute sunt câștigate și nu plătite. 

NU ne lăudăm cu cele mai performante platforme de gestiune a site-urilor

Diferența dintre un studio care se respectă și unul care doar pretinde asta este că faptul că platformele de gestionare a site-urilor nu sunt preluate, ci implementate și dezvoltate personal de cea dintâi categorie. Aici intră și Luxury Studio care are profesioniști ce se ocupă cu această parte tehnică.

NU există un tipar pentru angajare

Sunt acele studiouri care impun cerințe obligatorii a fi respectate de cele care doresc să devină modele în videochat. Ei bine, Luxury Studio nu impune un anume tipar. Asta se întâmplă pentru că acesta este conștient de faptul că o tânără la început de drum este lipsită de experiență. Reușește însă a vedea potențialul care există în acestea, iar trainerii specializați pe care îi pune la dispoziția proaspetelor modele le ajută să se formeze, dar mai ales să ajungă în top. 

NU ne lăudăm cu echipa cea mai performantă

LuxuryStudio.ro este un studio al faptelor și nu a vorbelor, iar asta este demonstrat de faptul că modelele primesc distincții din partea site-urilor partenere pentru performanța pe care reușesc să o atingă, pe merit.

Astfel de aspecte trebuie să caute a cunoaște tinerele interesate să intre în lumea videochatului și să dezvolte aici o carieră de succes. Trebuie să fie atente acestea însă că nu orice loc le oferă avantaje precum cele menționate. Așadar acestea ar trebui să fie un reper pentru cele care doresc să cunoască independența și faima în adevăratul sens al cuvântului.