Astăzi au fost aprobate amendamentele conform cărora un producător care folosește ingrediente diferite în funcție de destinația produselor sale poate fi sancționat.

Până acum dublul standard nu numai că reprezenta o problemă reală a Uniunii Europene, dar era trecut cu vederea de unii eurodepudați români care ignorau cu desăvârșire acest tratament discriminatoriu. În plus loc să se implice pentru conaționalii lor și să susțină inițiativa PSD care dorea ca acest lucru să se schimbe, ei au ales să se opună. Cu toate acestea, dreptatea a învins!

Dublul standard în Europa acceptat ca o realitate

Faptul că nenumărate mărci europene foloseau ingrediente de calitate inferioară pentru produsele lor care urmau să ajungă pe piețele țărilor din Europa de Est nu mai este de mult un secret.

Citeste si...
Măsură de securitate HALUCINANTĂ în CEx - Membrii au fost lăsați fără telefoane mobile, la ordinul lui Liviu Dragnea

Cu toate că optau pentru aceleași mărci ca vecinii lor din Vest, nu de puține ori Românii primeau mai puțin decât meritau mai ales când era vorba de produse din carne, brânzeturi, dulciuri și alte bunuri alimentare.

Era și timpul ca această discriminare să ia sfârșit, iar PSD este partidul care a luat inițiativa.

Primul pas a fost făcut

Războiul impotriva producătorilor cu duble standarde nu ia sfârșit aici. PSD promite că va duce lupta mai departe, iar românii vor putea în sfârșit să se bucure de alimente, medicamente și alte produse de aceeași calitate cu cele vândute pe piețele din Vest. De acum încolo contează doar perseverența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.