Dupa moartea regizorului si scandalul in legatura cu incinerarea lui, cele doua urmase, sora si sotia lui Sergiu Nicolaescu, au inceput sa isi caute dreptatea prin tribunale.

iolanda-nicolaescuIolanda, sora regretatului regizor, a dat-o in judecata pe Dana, sotia lui Sergiu, convinsa ca testamentul scos la iveala si care atesta faptul ca regizorul isi lasase sotia drept singura mostenitoare.

Efectul a fost, insa, imediat, Dana anuntand-o ca ii sisteaza orice ajutor material.

„Daca Dana ar veni sa-mi spuna ca-mi da o suma de bani, m-as retrage, dar acuma cand sa mai vina? Daca imi convine ce imi da, sigur ca DA”, declara Iolanda Nicolaescu, asteptand inca ceva din mostenirea fratelui.

Deranjata fiind de testamentul pe care il considera fictiv deoarece nu crede ca fratele ei ar fi lasat-o pe drumuri, mai ales ca traiau in aceeasi casa, Iolanda este decisa sa nu-i lase cumnatei nimic din banii ramasi de pe urma regizorului.

dana-Nicolaescu„Daca ea ar fi avut putina desteptaciune, putea sa vina si sa spuna uite, chiar daca nu scrie in testament, pentru ca eu am convingerea ca fratele meu ii spusese ca am un cec pe numele meu, va dati seama ca eu dupa ce as fi murit i-as fi lasat totul ei. Acum nu se mai poate, in niciun caz. Indiferent si casa si banii i-ar fi ramas ei”.

Si, totusi, pentru ce se lupta cele doua femei? Potrivit ultimei declaatii de avere a regizorului, Sergiu Nicolaescu etinea o casa de vacanta in localitatea 2 Mai, doua apartamente e lux in Bucuresti, doua terenuri intravilane si 1 conturi bancare ce insumeaza 392,000 de euro. La acestea, insa, se adauga si drepturile de autor de pe urma difuzarii filmelor sale, pentru care a obtinut suma de 365,000 de lei. Dar oare este un motiv suficient de bun pentru tot scandalul? Mai ales ca este grav lezata amintirea regizorului… (D.A)

Citeste si...  Ce meniu vor avea la nuntă Ilie Năstase şi Brigitte!