Lumea zice de PSD că sunt la putere, hai să ne liniştim puţin nu este la putere, au numai banii Politogul Alina Mungiu-Pippidi a susţinut într-o emisiune pentru B1TV că mare problemă a PSD în eşecul de la guvernare este faptul că şi-a ales mereu greşit duşmanii.

„PSD şi-a ales duşmanii foarte prost pentru că au fost îmbătaţi de faptul că au câştigat alegerile de 2 ori la rând foarte bine şi şi-a ales foarte prost duşmanii. Întâi a ales serviciile secrete la ţintă şi serviciile secrete s-au mobilizat împotriva lor de o manieră extraordinară”, a precizat Alina Mungiu-Pippidi în emisiunea „Dosar de Politician”.

Aceasta a arătat că PSD nu este în realitate la putere precum spune toată lumea, puterea fiind în alta parte, iar social-democraţii nu au decât controlul asupra banilor.

Citeste si...  PSD, reacţie la decizia lui Ponta: "Îl susţinem pe Gabriel Oprea"

„Lumea zice de PSD că e la putere, hai să ne liniştim puţin. PSD nu este la putere, PSD are numai banii. Sigur, banii sunt foarte importanţi, cu banii cumperi oamenii şi asta cum şi-a păstrat domnul Dragnea sprijinul”, a arărat Mungiu-Pippidi.