cezar-ouatu-2-ghimpeleCântăreţul Cezar Ouatu s-a făcut remarcat prin prezenţa scenică, vestimentaţie şi firesc, prin vocea inconfundabilă. Pierderea ei, chiar și temporar, a fost pentru el o adevărată tragedie, în special că s-a aflat pentru prima dată într-o asemenea postură. Concurent în show-ul transformărilor de la Antena 1, artistul a fost nevoit să facă o pauză vocală înainte de a intra în pielea Silviei Dumitrescu. În pielea, dar şi în vocea Silviei:

“A fost pentru prima dată când am rămas fără voce. Cu o zi înaintea filmării am început și un tratament cu antibiotice, pentru că altfel n-aș fi putut cânta deloc în acea zi”, a mărturisit Cezar Ouatu.

Citeste si...
Ştiai că Andra a predat canto în urmă cu opt ani?!

Și colega lui, Tania Popa a întâmpinat probleme serioase. “La repetiții, am încercat să cânt piesa pe care o aveam de interpretat și nu am reușit. Ozana mi-a recomandat să iau, înainte de filmare, o picătură de ulei de oregano, care este groaznic la gust, cu o linguriță de miere. Cu ajutorul acestui remediu am reușit să duc piesa la bun sfârșit”, povestește Tania Popa, concurentă și ea la “Te cunosc de undeva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.