cezar-ouatu-2-ghimpeleCântăreţul Cezar Ouatu s-a făcut remarcat prin prezenţa scenică, vestimentaţie şi firesc, prin vocea inconfundabilă. Pierderea ei, chiar și temporar, a fost pentru el o adevărată tragedie, în special că s-a aflat pentru prima dată într-o asemenea postură. Concurent în show-ul transformărilor de la Antena 1, artistul a fost nevoit să facă o pauză vocală înainte de a intra în pielea Silviei Dumitrescu. În pielea, dar şi în vocea Silviei:

“A fost pentru prima dată când am rămas fără voce. Cu o zi înaintea filmării am început și un tratament cu antibiotice, pentru că altfel n-aș fi putut cânta deloc în acea zi”, a mărturisit Cezar Ouatu.

Citeste si...  Ştiai că Andra a predat canto în urmă cu opt ani?!

Și colega lui, Tania Popa a întâmpinat probleme serioase. “La repetiții, am încercat să cânt piesa pe care o aveam de interpretat și nu am reușit. Ozana mi-a recomandat să iau, înainte de filmare, o picătură de ulei de oregano, care este groaznic la gust, cu o linguriță de miere. Cu ajutorul acestui remediu am reușit să duc piesa la bun sfârșit”, povestește Tania Popa, concurentă și ea la “Te cunosc de undeva”.