Karl Anthony Towns (25 de ani), vedeta echipei Minnesota Timberwolves, a anunțat pe 15 ianuarie că a fost infectat cu COVID-19, virusul care i-a răpus mai mulți membri ai familiei.

Karl Anthony Towns, star NBA care și-a pierdut mama și alți 6 membri din familie din cauza noului coronavirus, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 cu câteva ore înainte de meciul cu Memphis Grizzlies din Minneapolis. Jocul a fost amânat de NBA, fiind a 13-a partidă amânată din acest sezon.

„Înaintea meciului am primit încă o veste îngrozitoare: sunt infectat cu COVID. Mă voi izola imediat și voi urma protocolul. Mă rog în fiecare zi să învingem acest virus de coșmar și implor pe toată lumea să aibă grijă și să ia totul în serios, să-și ia măsurile de siguranță necesare. Nu putem opri extinderea virusului singuri, e nevoie de un efort de grup din partea tuturor.

Îmi frânge inima faptul că familia mea, în special tatăl și sora mea, continuă să sufere de anxietate, care vine la pachet cu acest diagnostic, despre care știm foarte bine cum se poate sfârși. Am un mesaj pentru nepoata și nepotul meu, Jolani și Max, vă promit că nu voi sfârși în sicriu, lângă mama. Vă promit că voi învinge virusul ăsta”, a scris jucătorul pe Twitter, potrivit gsp.ro.

În ultimul an, Karl-Anthony Towns și-a pierdut 7 membri de familie care au fost infectați cu COVID-19, printre care și mama sa. Jacqueline Towns a murit în luna aprilie, după ce a intrat în comă indusă din cauza virusului. Baschetbalistul a dezvăluit ulterior că alți 6 membri ai familiei au murit după ce s-au infectat cu virusul, printre care unchiul și bunica sa.

Citeste si...
Mesaj neașteptat de la BOR cu privire la homosexuali: "Cine suntem noi să judecăm pe cineva?"