Traian Basescu a facut show la Realitatea tvTraian Băsescu şi-a scris numărul de telefon în adeziunea lui către PMP (Partidul Miscarea Populara), iar numarul personal al fostului şef de stat a ajuns pe net. De acolo a fost un pas până la haos, valuri de oameni, fani sau adversari, l-au sunat să-i vorbească. Traian Băsescu a declarat că a căzut reţeaua la cât de încins a fost „firul” telefonului.

Ne aşteptam ca după această păţanie, Băse să-şi schimbe numărul de telefon, pentru zile mai liniştite, fără apeluri sonore. Aş, fostul preşedinte face invers. Păstrează numărul de telefon şi îşi schimbă doar „mobilul”. Îi place la telefon:

”Numărul uriaş de apeluri pe care le-am primit începând de vineri a blocat telefonul. Softul nu a mai făcut faţă, touchscreen-ul s-a blocat şi de aceea nu am reuşit să răspund tuturor. De mâine, voi avea un telefon nou şi nu vor mai fi probleme care să împiedice dialogul meu cu dumneavoastră.”, a anunțat Băsescu pentru doritorii care se plictisesc în casă şi pot astfel conversa cu fostul preşedinte.

Citeste si...
UDREA SPUNE CA BASESCU TREBUIA SA STEA BUNIC, ACASA!