În ședința Biroului Executiv al PNL, Ludovic Orban și Rareș Bogdan, încearcă să mobilizeze partidul în vederea alegerilor europarlamentare și admit că filialele PNL o lasă mai ușor cu lupta împotriva PSD, în teritoriu.

Surse din PNL ne-au explicat că primul care a început tirul împotriva liderilor județeni care nu luptă cu tot sufletul a fost Rareș Bogdan. Acesta le-a spus liberalilor că adevăratul lor adversar este USR-PLUS, alianță care crește foarte mult în zonele urbane și în mediul universitar.

Practic, Rareș Bogdan recunoaște că bătălia se dă doar la nivel public cu PSD, pentru că în culise se știe că adevăratul adversar este USR-PLUS.

La rândul său, Ludovic Orban a spus că doar 25% dintre organizațiile PNL trag cu adevărat ”peste restul este nevoie să mergi cu bâta pentru a-i convinge să facă campanie”, ne-au spus surse din PNL.

Citeste si...  Graviduța Adelina Pestrițu și-a scos mașina la vânzare

La nivel public, liberalii susțin că au depășit PSD în sondaje și nici măcar nu se plasează în competiție cu USR-PLUS. În spatele ușilor închise lucrurile se schimbă și se recunoaște deschis faptul că există posibilitatea la liberalii să nu bată această alianță la alegerile europarlamentare.

UPDATE: Biroul de presă al Partidul National Liberal transmite următorul punct de vedere, după publicarea articolului:

”Dezmințim categoric informațiile relatate în cadrul acestui articol, care nu au nicio legătură cu cele discutate în ședința Biroului Executiv al Partidul National Liberal de astăzi.
Biroul de presă al PNL”.
Dezmințim categoric informațiile relatate în cadrul acestui articol, care nu au nicio legătură cu cele discutate în ședința Biroului Executiv al PNL de astăzi.Biroul de presă al Partidul National Liberal