Ludovic Orban sugerează că tinerii iau noul coronavirus de la terasele care fac petreceri, mai ales cele care au în același timp activitate de tip club. „Acolo lumea intră într-o atmosferă de petrecere și nu mai ține cont de reguli”, spune premierul.

„Ce se întâmplă noaptea în terase, care au în același timp și activitate de tip club, acolo lumea intră într-o atmosferă de petrecere și nu mai ține cont de reguli.

La mare, în București, în câteva centre urbane. Oamenii au fost îndemnați de acești lideri și de alții să nu respecte regulile. Să bagatelizeze riscul virusului”, a spus Orban la un post Tv.

Ludovic Orban despre decizia CCR: „Prima consecință e că pacienții pot fi externați și nu pot fi opriți”
„Prima consecință e că pacienții pot fi externați și nu pot fi opriți. A doua e că nu mai putem aplica măsura carantinării la domiciliu. CCR a decis că un om cu COVID poate circula pe stradă. Astfel de măsuri sunt adoptate la nivel european.

Citeste si...
Iată ce le reprosează Orban judecătorilor CCR

Măsurile existau în OUG 11. Cum nu existau? Păi noi avem o lege: legea 55 care prevede starea de alertă. Curtea nu este la prima decizie care zădărnicește eforturile noastre. Imediat ce am văzut decizia am structurat o lege. Rugămintea mea către populație e să nu țină cont de decizia CCR. Să țină cont de regulile firești!”, mai spune premierul României.

Nebunie totală la mare, tinerii se calcă în picioare „într-un dans”
În ceea ce privește petrecerile din cluburile de la mare, Gândul.ro a publicat zilele trecute un material în acest sens, cu imagini video, în care se poate vedea cum tinerii nu respectă regulile de distanțare.

Nu este întâmplător faptul că în urmă cu câteva zile, două angajate ale localului au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.