Premierul Ludovic Orban a participat joi la Summitul PPE organizat în Croația, la Zagreb. Orban a susținut un discurs în care a subliniat contribuția Partidului Național Liberal și a guvernului în asigurarea unei majorități a popularilor europeni în Comisia Europeană. La Zagreb, Ludovic Orban a avut discuții cu mai mulți lideri europeni printre care președintele desemnat al CE, Ursula von der Leyen sau cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

„Cetățenii europeni au votat pentru popularii europeni și au oferit o victorie în alegeri pentru PPE la nivel european. Am obținut majoritatea în Parlamentul European. Socialiștii au sperat că vor pune președintele Comisiei chiar dacă nu au câștigat alegerile, însă în cele din urmă PPE a reușit să își impună președintele. Totuși, când am numărat comisarii, am descoperit o situație injustă. PPE nu avea majoritate în Comisia Europeană. Socialiștii aveau 10 comisari și popularii europeni aveau 9 comisari. Am decis în România să nu acceptăm această situație injustă, pentru că cetățenii au vrut să ofere majoritatea popularilor europeni. Așadar, am schimbat guvernul socialist cu unul popular european și am numit un comisar PPE din partea României, pe Adina Vălean”, le-a transmis Ludovic Orban liderilor PPE.

Citeste si...
Uite câte relaţii de lungă durata vei avea în viaţă, în funcţie de zodia ta

Premierul a vorbit în engleză și chiar dacă avea un discurs pregătit de oamenii din echipa sa, a preferat să vorbească liber. În final, Orban a ținut să le transmită invitaților că îl cheamă Ludovic și nu Viktor, pentru a elimina orice confuzie.

„Numele meu este Orban. Dar că eliminăm orice confuzie, numele meu este Ludovic Orban și sunt prim-ministrul României. Să fiți siguri că după alegerile prezidențiale, România va rămâne o parte solidă a familiei europene”, și-a încheiat Ludovic Orban discursul.

La summit PPE, organizat în Croația, sunt aleși președintele, vicepreședinții și secretarul general al formațiunii. Printre candidații la funcția de vicepreședinte al PPE este și europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

La Zagreb, Ludovic Orban a avut discuții cu mai mulți lideri europeni printre care președintele desemnat al CE, Ursula von der Leyen sau cancelarul Germaniei, Angela Merkel.
Ludovic Orban și președintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Sursa: Facebook.com/Partidul National Liberal


Ludovic Orban și cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Sursa:
Facebook.com/Partidul National Liberal

 

1 COMENTARIU

 1. ATENTIE CAMARAZI DIN TOATE ARMELE, SA NU VA ÎNSELE ASA NUMITA ORDONANȚĂ DE GUV.
  ESTE UN ANUNȚ MANIPULATORIU
  Cum este confirmat și de Președintele SCMD
  Col în rezerva Dr. Mircea Dogaru.

  ORDONANTA MANIPULARII
  – In atentia tuturor rezervistilor –
  Astazi, 22.11.2019, este ultima zi de campanie electorala.
  Disperati ca s-ar putea intoarce votul, mizand pe nemultumirea generala a rezervistilor, manipulatorii de profesie au strecurat pe toate platformele de comunicare online si nu numai, textul unei asazise OUG a actualului guvern, in care apar numele premierului Ludovic Orban si ale tuturor ministrilor sai, OUG care ar anula OUG 57, OUG 59 si OUG 114, readucand Legea 223/2015 la forma initiala, promulgata.

  Nu s-a discutat asa ceva in nicio sedinta de guvern, nici ieri, nici in cursul noptii, nici in aceasta dimineata. Este un text fabricat dupa textul unuia dintre cele 3 proiecte privind modificarea Legii 223/2015, care se afla in procedura la comisiile parlamentare.

  Se mizeaza pe nerabdarea si credulitatea oamenilor, pe invidia sau ura nejustificata a celor care, in deplina necunostinta de cauza, injura SCMD sau unele organizatii ale rezervistilor implicate in procesul de amendare, pe cale parlamentara, a actualei forme, botezata “consolidata” a Legii 223/2015.

  Cu alte cuvinte, VOTATI VOI, DUMINICA, PE CINE TREBUIE SI VETI VEDEA DE LUNI INCOLO CE-O SA PRIMITI!

  Un militar analizeaza situatia si ia decizia dupa ce a adunat toate datele, atat despre inamic cat si despre fortele proprii! Asta nu inteleg manipulatorii, care ne insulta, considerandu-ne “mancurti”!

  Honor et Patria! Vae Victis!
  Presedintele SCMD,
  Col.(r)dr. Mircea DOGARU

  Lt.Col.(r) Dorel BADIU: SLUGILE ACOPERITE SUNT RASPLATITE ? De luni, la emisiunea JOSnumitului se vor uita, doar pdl-raii.
  https://adevarul.ro/news/politica/sotia-radu-tudor-irina-zidaru-fost-numita-director-general-adjunct-departamentului-afaceri-strategice-mae-1_5c88de10445219c57e318fa3/index.html?fbclid=IwAR0gKh8tN_uHq28-xX1iI9cC_VVwq81c6BQ8wWcbJjhzA-NNGXWTNjmtpqg ;
  http://nucedam.ro/imensa-greseala-facuta-de-radu-tudor/ ;

  ACUM, ROMANIA = Gheolbanis SRL, (KAIZER= IMPARAT-GOL, INGHETAT SI MORT) cel DĂUNĂTOR, GHINIONUL ROMANIEI, cel mai bine ai sta la SIBIU, PROF.
  HAI SA-L AJUTAM !!! https://valter-cojman.blogspot.com/2016/04/iohannis-klaus-werner-era-cercetat.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR2wNQJsbyeCYw74JPsURyd9HxfeipSSov1cCQnH7xE4gqfV_CE6CfjZBb4 ;

  NOI POPORUL CEREM SA NU MAI AVEM PENALI LA COTROCENI . https://bpnews.ro/2019/11/21/mihai-razvan-ungureanu-sts-poate-frauda-alegerile/?fbclid=IwAR1oOGrsno9nvYc-Ead-W3KTHQUmj4K58BxiB-A8cKKGtPRnOHAnIESx7D8#.XdexYIMzZdh ;

  Unitatea FEMEILOR reprezinta PUTEREA, ca bărbații s-au văzut în parlamentul de trădători. Este rândul nostru, Salvam ROMANIA, ALEGEM O FEMEIE PRESEDINTE . https://jurnalulbucurestiului.ro/demisia-iohannis-nu-e-presedintele-meu-demisia/?fbclid=IwAR3iuvuWfmX6DrDAby6LILbqGku4z0p8SzezVK8bEL2ekqqXhVY0WCC_nnM ;

  Dragi români, pe 24 noiembrie, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între noi și ai noștri!
  Viorica Dăncilă, Candidatul PSD pentru Președinția României”

  AICI AVETI CELE MAI PUTERNICE INFORMATII https://www.facebook.com/dore.badiu.7/posts/766112070565739 ;

  LE-A DAT GHEOLBANIS DOAR PE O SAPCACA ? https://www.gazetadeinformatii.ro/romania-nu-va-beneficia-de-niciun-metru-cub-din-gazele-marii-negre-va-convine-cum-a-rezolvat-iohannis-gaz-nu-vize-nu-excursia-in-sua-a-fost-in-paguba-romaniei/?fbclid=IwAR3SDGh1d8ATH-vXTrXOBgKs8TVzq9_Ex0VuiKCGqYhZvq25LMcX7CCfmxI# ;
  EL INTRA IN SUA/USA CAND VREA, ARE 2 PROPRIETATI ACOLO, POATE SI CETATENIE, DA GAZELE SI PETROLUL CAT ALTE BOGATII ,PRI GUV. LUI, CACA LA GERMANICACA, ASTA CU CINE TINE ? CE POPOR RESPECTA ?
  https://stiinta-mister.ro/apa-imbuteliata-farsa-mondiala/ ;
  Perioada functionarii maxime a organelor https://estisanatos.com/2019/11/22/ceasul-chinezesc-nu-greseste-aflati-ce-organe-din-organismul-dumneavoastra-nu-functioneaza-optim/ ;
  Orice, afectiune POATE fii vindecata https://docdro.id/pn9JbAm ;
  https://www.docdroid.net/4QnywJo ;
  APOCALIPSA 5G : UN EVENIMENT DE EXTINCȚIE
  https://www.youtube.com/watch?v=irzNF4udkFc ;
  APARATE contra 5G https://www.docdroid.net/wjTG9kG ;
  CUM, CINE A FACUT ? https://stiinta-mister.ro/templul-de-pe-terra-construit-cu-o-tehnologie-care-nu-se-gaseste-pe-planeta-noastra/ ;
  PDL=RAII, VIN LA ANTENA 3 DOAR LA TRADATOR……..
  DA, DA RADU TUDOR, ACUM ESTE MARE TUPEIST, PROFITOR AL REGIMULUI GHEOLBANIS, IMPARATUL GOL, INGHETAT SI MORT .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.