Ludovic Orban a comvocat Biroul Național al PNL care se va reuni sâmbătă pentru a definitiva candidaturile pentru alegerile locale.

 Ludovic Orban: Am luat decizia de a convoca Biroul Politic Naţional al PNL sâmbătă dimineaţa pentru a definitiva toate candidaturile”, a spus luni Ludovic Orban, la sediul PNL, după o şedinţă de campanie a liberalilor, potrivit Agerpres.

El a arătat că, până sâmbătă, fiecare filială judeţeană a PNL are obligaţia de a definitiva candidaţii la toate primăriile.

“BPN validează candidaţii la preşedintele Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Practic, sâmbătă luăm decizia legată de toţi candidaţii, inclusiv cele şase judeţe unde mai avem discuţii şi pentru municipiul Bucureşti, pentru sectoare”, a precizat Orban.

Preşedintele PNL a anunţat că s-a stabilit şi un mecanism pentru coordonarea proiectelor de dezvoltare a judeţelor şi a municipiilor reşedinţă de judeţ, cu care se vor prezenta candidaţii liberali, cu programele guvernamentale.

“Am luat decizia de a pregăti un ghid pentru toţi candidaţii şi voluntarii noştri în cadrul campaniei, un ghid de organizare a activităţilor de campanie care să reducă riscul de răspândire a virusului”, a adăugat Orban, indicând, printre altele, obligaţia pentru fiecare voluntar de a purta mască, de a nu acţiona în grupuri mai mari de 3 – 4 persoane, de a avea dezinfectant.

Potrivit AEP, prin Legea nr. 135/2020 a fost stabilită data de 27 septembrie ca dată a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale.

Campania electorală va începe în data de 28 august şi se va încheia pe 26 septembrie, la ora 07:00.

Citeste si...
Liderii PNL își arată colții: Candidatura lui Antonescu, inoportună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.