Premierul Ludovic Orban a calificat, miercuri, demisia şefului Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, drept un „gest firesc”. El a precizat că va vorbi cu ministrul de Interne pentru a găsi un profesionist care să preia funcția.

Ludovic Orban a calificat o demisie normală, voi discuta cu domnul ministru de Interne despre numirea unui nou şef al Poliţiei.

Cred că e un gest firesc această demisie, cred că a fost rezultatul apariţii unor imagini. (…) Important e să identificăm un profesionist, un om care să fie dedicat activităţii, să conducă Poliţia şi să atingă obiectivele pe care le dorim”, a declarat Ludovic Orban. 

Liviu Vasilescu a anunțat marți că se retrage din funcția de inspector general al Poliției Române, după scandalul înmormântării lui Emi Pian. Vasilescu a acuzat un atac mediatic concentrat asupra Poliției Române.

„Vă rog să-mi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să îndeplinesc sarcinile ce-mi vor fi încredințate”, a declarat Liviu Vasilescu în cadrul unei conferințe de presă la sediul MAI.

Poliția Română s-a aflat în centrul unui scandal, după ce au apărut în spațiul public imagini în care șefi ai Poliției, inclusiv Liviu vasilescu, apar la o întâlnire de noapte cu liderii clanului Duduianu, după uciderea lui Emi Pian în timpul unei partide de barbut.
ludovic orban, politia romana, clanul duduianu, demisie liviu vasilescu

Citeste si...
Mihai Bendeac s-a îndrăgostit a treia oară