Ludovic Orban a anunțat, luni, că PNL va da în judecată PSD pentru că a încheiat un protocol cu Poșta Română, astfel încât pensionarii să primească, odată cu pensia, și un material electoral din partea social-democraților cu mesaje împotriva liberalilor.

„Vreau să anunț că vom da în judecată Partidul Social Democrat pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poșta Română. Încep prin a vă prezenta un document, o comunicare din partea președintelui Sindicatului Liber din Poșta Română, domnul Brătianu, către filialele Sindicatului Liber din Poșta Română, prin care anunță că s-a luat decizia în Comitetul Executiv al Sindicatului Liber din Poșta Română să încheie un protocol cu PSD. Prețul transformării Poștei Române de către Dragnea și liderul Sindicatului din Poșta Română, Brătianu, este cuprins în această comunicare în care domnul Brătianu spune că trebuie să încheie acest protocol cu PSD pentru că va fi promovat un act normativ pentru introducerea personalului de distribuire pedestră și a celui care lucrează în program permanent, de noapte în categoria personalului ce lucrează în condiții speciale”, a anunțat Ludovic Orban, la finalul ședinței PNL.

Liderul PNL a afirmat că, potrivit protocolului încheiat între PSD și Poșta Română, fiecare poștaș va fi obligat ca, odată cu banii de pensie, să le dea pensionarilor și un material de campanie cu atacuri la adresa PNL.

„Să motivezi niște reglementări care pot fi considerate normale în condițiile dificultății muncii pe care o practică factorii poștali și să transformi această posibilă reglementare în sprijinul angajaților din Poșta Română într-un fel de mită pe care o dă PSD prin intermediul lui Brărtianu către angajații Poștei Române deja e penal. Acest lucru nu putem să îl acceptăm. Factorii poștali sunt obligați ca odată cu distribuirea pensiei să înmâneze către fiecare pensionar această mizerie ordinară, această fițuică plină de minciuni gogonate, acre este dovada cea mai clară că de fapt partidul de guvernământ s-a transformat într-o mașinărie de dezinformare și de aruncare pe piață a unor minciuni inimaginabile despre PNl și porcăriile pe care le fac ei. Fiecare factor poștal este obligat sub semnul amenințării locului de muncă să distribuie această porcărie produsă de creierele bolnave ale liderilor PSD, care arată disperarea acestor derbedei politici care au pierdut orice limită de normalitate”, a adăugat Orban.

Citeste si...  Torţionarul Ioan Ficior a murit în puşcărie, la 90 de ani

El a afirmat că în materialul PSD se arată că PNL vrea reducerea salariului minim pe economie, ceea ce este „o minciună gogonată”.

„În aceste fițuici sunt pomenite niște mizwerii inimaginabile care nu au nicio legătură cu realitatea, că PNL vrea reducerea salariului minim pe economie, o minciună gogonată. De asemenea, spune că PNL vrea să oprească toate ajutoarele pentru pensionari, bolnavii de canceri și alte categorii vulnerabile. O asemenea minciună nu a îndrăznit nimeni niciodată să spună despre PNL. Culmea culmilor, spune că PNL a votat împotriva majorării alocației pentru copii. Adică nemernicii, că s-au opus amendamentului PNL, îndrăznesc să trimită către cetățeni minciuna că PNL s-a opus majorării alocației în condișiile în care ei au votat împotriva amendamentului. Vom da în judecată PSD pentru această mizerie și, de asemenea, studiem să vedem în ce condiții Poșta Română s-a transformat într-un instrument de manipulare pus la dispoziția PSD”, a conchis Ludovic Orban.