Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a anunțat, luni, la începutu ședinței de Guvern, că magistrala de metrou M5, Drumul Taberei – Eroilor, va fi dată în folosință marți, 15 septembrie.

”Domnule ministru, vă informez că suntem pregătiți să dăm în trafic cu călători magistrala de metrou M5, Drumul Taberei – Eroilor, în cursul zilei de mâine 15 septembrie. Așa cum ați spus, după semnarea celor 2 procese verbale de recepție la terminarea lucrărilor, respectiv la punerea în funcțiune, pe data de 11 septembrie, m anunțat public că Metrorex va realiza o serie de activități administrative, astfel încât în data de 15 septembrie, magistrala M5 să poată fi dată în exploatare cu călători, în condiții de siguranță și confort.” – a declarat ministrul Transporturilor.

Lucian Bode a anunțat că pe 15 septembrie se va da în folosință magistrala de metrou Drumul Taberei

Citeste si...
Un mecanic TAROM, prins băut la serviciu. Reacția companiei

Bucureștenii așteaptă metroul din Drumul Taberei de 9 ani

Lucian Bode de 9 ani aşteaptă bucureştenii metroul din Drumul Taberei. Primul perete la această linie a fost săpat în 15 noiembrie 2011.

Proiectul urma să dureze trei ani și să fie gata în anul 2014. Astfel, construcția metroului a durat de trei ori mai mult decât era estimat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.