LPF plănuiește înființarea unui departament de integritate, pe fondul dubiilor legate de intențiile noilor șefi de la Dinamo.

Situația tensionată de la Dinamo, unde banii promiși de Pablo Cortacero și de fondul de investiții pe care îl reprezintă nu mai ajung, i-a determinat pe oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal să ia măsuri.

Prin vocea secretarului general Justin Ștefan, LPF a anunțat că plănuiește înființarea unui departament de integritate, care să verifice tranzacțiile din jurul vânzării cluburilor din campionatul intern.

Justin Ștefan: „Nu avem informații despre spanioli”
„Nu avem informații despre spanioli, dar după ce vom finaliza evaluarea financiară a cluburilor din Liga 1, unde domnul Duru se ocupă de asta, atunci pasul numărul doi este un departament de integritate în cadrul Ligii, care să definească niște principii minime.

Nu poți să faci ce fac cei din Anglia, dar măcar principii minime, pe parte administrativă. Un departament de integritate care să verifice tot ce înseamnă tranzacții din astea”, a declarat Ștefan, potrivit digisport.ro.

Ieri, impresarul Anamaria Prodan și Marcel Pușcaș au pus la îndoială intențiile spaniolilor care conduc în prezent clubul din „Ștefan cel Mare”. Pușcaș a indicat spre o posibilă spălare de bani, în timp ce Anamaria a sugerat că Dinamo s-ar putea întoarce la Negoiță, cu mai multe datorii decât oricând!

Eu am auzit de pe stradă că ar fi un fond de investiții care nu ar fi reglementat și recunoscut în nicio țară europeană. Lucruri de genul atrag alte probleme. Spălare de bani, mai pe scurt. Nu știu dacă e adevărat, sper să nu fie, dar totuși ar trebui făcut un control – Marcel Pușcaș

Eu cred că Dinamo nu va avea o soartă bună, dacă nu aduc urgent banii. Acest club se va întoarce la Negoiță dacă nu își va primi banii. De ce LPF și FRF au lăsat să se întâmple așa ceva? Fără cuvinte. Dai un club pe mâna unui nimeni, că nu-i cunoaștem, nu știm cine sunt – Anamaria Prodan


Citeste si...
Dezvăluiri despre ORGIILE SEXUALE ale lui Jacques Chirac: Fiica fostului președinte a rămas ȘOCATĂ