Sorin Grindeanu a fost destituit din funcția de premier, în urma moțiunii de cenzură, care a fost adoptată miercuri. Se pare acest caz, nu a stârnit intersul doar al românilor, ci și al publicațiilor internaționale foarte importante.
Grindeanu este considerat de presa internațională ca fiind un țap ispășitor și singurul răspunzător de apariția OUG 13. „Sorin Grindeanu, care a incercat sa decriminalizeze anumite fapte de coruptie, a fost dat afara”, scrie The Economist.
Fostul ministru al Sănătțăii, Vlad Voiculescu, îl îndeamnă pe Grindeanu să spună adevărul, „singura șansă de reabilitare”.
„Dupa toate probabilitatile, asa va ramane domnul Grindeanu in istorie. Ca cel care a condus un guvern care a incercat sa scoata coruptii din inchisori si din tribunale. Singura sansa de reabilitare… in ochii romanilor si chiar si a multora din PSD ar fi probabil curajul de a spune ADEVARUL. Intregul adevar despre interesele domnului Dragnea si a clicii din jurul dumnealui. Acel adevar pe care probabil ca i-a fost pus in vedere sa nu il rosteasca niciodata”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Citeste si...
Prima reacție de la Cotroceni în criza politică. Mesajul lui Iohannis