Adrian Mititelu se bate pe toate fronturile, chiar şi după ce FC U Craiova a intrat în faliment şi a anunţat că echipa cu leul pe piept va reveni în fotbalul românesc în această vară, cel mai probabil în Liga a IV-a.

Adrian-Mititelu

Totuşi, după ce duminică şi-a serbat ziua de naştere, Mititelu a primit la începutul acestei săptămîni o grea lovitură, în planul familiei. Sorin Joavină, vărul său şi omul care a administrat ziarul Ediţie Specială, a fost condamnat definitiv la 1 an şi jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală! Din fericire pentru el, instanţa a dispus suspendarea executării pedepsei, pentru un termen de încercare de 3 ani şi 6 luni!

“Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului, urmând ca inculpatul Joavină Gheorghe Sorin să execute pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza art. 81 C.p. de la 1969, cu aplicarea art.5 C.p., suspendă condiţionat executarea pedepsei aplicate pe durata termenului de încercare de 3 ani şi 6 luni”, se arată în soluţia instanţei.

Totuşi, Curtea de Apel Craiova a decis că Joavină este bun de plată, acesta trebuind să plătească aproximativ 200.000 de euro către fiscul doljean, sumă ce include şi penalităţile în vigoare.

Decizia Curţii de Apel Craiova este definitivă şi vine după apelurile declarate atît de vărul lui Adrian Mititelu la decizia Judecătoriei Craiova, cît şi de cel formulat de către ANAF, singurul care a fost admis de instanţa supremă a judeţului Dolj.

Citeste si...  COSMIN OLAROIU NU L-A POCIT IN BATAIE PE FLORIN CALINESCU!