Cătălin Tolontan, redactorul șef al Gazetei Sporturilor, care urmează să fie coordonator editorial la Ringier (Gazeta Sporturilor și Libertatea), a fost dat în judecată după dezvăluirile făcute la începutul acestui an în seria de investigații „Dosarul Shanghai”, a anunțat jurnalistul, pe tolo.ro.

Investigațiile conduse de echipa lui Cătălin Tolontan au dezvăluit, printre altele, „dedesubturile rețelei de mafioți chinezi și ofițeri români care se ocupau cu trafic de minore”, a scris și paginademedia.ro.

Potrivit site-ului Judecătoriei Sectorului 1, Cătălin Tolontan a fost citat la tribunal de către unul dintre personajele principale ale anchetelor, chinezul Wang Yan, acuzat de spionaj și considerat ”pericol pentru siguranța națională”, a mai notat paginademedia.ro.

Despăgubirile cerute se ridică la valoarea de cinci milioane de euro, a scris Cătălin Tolontan pe tolo.ro.

Citeste si...
Raport EXPLOZIV al Comisiei de Etică din TVR - Jurnaliștii erau supuși la PRESIUNI inacceptabile din partea conducerii

Totul vine în contextul în care, în scurt timp, ar trebui să se facă anunțul oficial, potrivit căruia Gazeta Sporturilor, condusă de Cătălin Tolontan, trece sub „umbrela” Ringier.

Cătălin Tolontan va ocupa funcția de coordonator editorial la Ringier, cu atribuții foarte importante, urmând să fie responsabil atât de Gazeta Sporturilor, print și online, cât și de Libertatea, print și online.

De asemenea, în urma tranzacției dintre Intact și Ringier, domeniul tolo.ro și conținutul editorial al site-ului vor trece tot în portofoliul Ringier, companie care se va ocupa și de publicitatea de pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.