Tinerele gimnaste, participante la Campionatul Mondial de la Nanning, au fost primite, astăzi, la Ministerul Tineretului și Sportului de către Gabriela Szabo.

23_Lavinia_Iordache_1_01-465x390

Gabriela Szabo, conducătorul MTS, s-a întâlnit, astăzi, cu gimnastele care au concurat la Mondialul de la Nanning, dar și cu antrenorii coordonatori ai primei reprezentative (Cristian și Lăcrămioara Moldovan, și Lucian Sandu). De asemenea, la ceremonia de premiere au mai luat parte și Octavian Bellu și Mariana Bitnag, foștii tehnicieni ai echipei naționale.

„România a trecut cu bine peste unul dintre cele mai grele Campionate Mondiale, s-a trecut prin mari emoţii, cu o echipă tânără, care şi-a dorit atât de mult să iasă din conul de umbră de la începutul competiţiei, încât s-a străduit mult mai mult şi s-a mobilizat exemplar pentru finala pe echipe”, a declarat Octavian Bellu.

„Avem antrenori de marcă, oameni de cartea recordurilor. Avem şi antrenori tineri şi o echipă medicală ambiţioasă. Şi avem şi sportive. Vor fi şi mai multe  anul viitor şi pentru Jocurile Olimpice, când vor veni noile nume şi vom recupera sportivele cu probleme. Larisa a fost motorul acestei echipe, ea trebuie să rămână un motor de calitate, să rămână la categoria Porsche şi să nu ne întoarcem la Trabant”, a spus și Adrian Stoica, președintele federației de profil.

Citeste si...
Twitter își lansează serviciul de publicitate în România