Asistenta lui Capatos rezistă greu la criticile altora

showthumb_resize-3

Loredana Chivu, asistenta lui Dan Capatos, nu mai ţine seama de nimeni şi de nimic atunci când vine vorba despre preţioasa-i persoană. Şi pentru că stă prost cu nervii se ceartă folosind un limbaj demn de „uşa” cortului. Că se înţelege greu ce o deranjează mai exact, nici nu mai contează…

Astfel, teribil de deranjată de comentariile din presă sau de pe Facebook în legătura cu ea, Loredana Chivu s-a dezlănţuit într-un atac virulent la adresa „duşmancelor” ei.

Loredana-Chivu-

„Ce bine ma simt cand vad toate deprimatele si nefericitele ca ma pomesc zi de zi! adorm cu mine in gand cred! wc-uri publice si urate!! ma abtin sa dau tag ca va simti singure! aveti impresii de mari femei si voi sunteti ghetouri! nu suport impresarele astea ieftine care vor sa para ce nu sunt! sa va stergeti de rahatul care v-a ramas la gura ca asta mancati toata ziua! si va rog daca tot va sunt asa simpatica si va place atat de tare de mine incat am devenit cea mai importanta persoana din viata voastra sa faceti un Fan Club!!:)))) adereaza numai mafioate, stripteoze si „impresare”!!

huooo rasurilor! nu sunt genul sa ma cert online dar nu mai suport toate caricaturile descentrate sa imi comenteze viata! c…e proaste ce sunteti!”, a scris pe contul ei de Facebook asistenta lui Capatos, folosind un limbaj suburban.

Loredana Chivu a fost în aceste zile în centrul unui scandal, fiind acuzată de către Leo de la Strehaia de prostituţie, după ce acesta ar fi acceptat mai multe cadouri din partea acestuia, printre care şi o maşină, pentru a avea o relaţie. O fi adevărat de o doare pe Loredana Chivu atât de tare?! (I.G.)

 

Citeste si...  Cine este femeia care l-a îmblânzit pe "lupul" DiCaprio