Incendiar! Şi-a luat un compleu super-mulat şi a plecat să-şi facă exerciţiile

 Loredana 7

Asistenta pacatoasa s-a pus pe treaba in ultima perioada, asa ca nu o poti gasi decat pe la sala. Iar ca sa nu isi piarda din admiratori, Loredana se imbraca in haine mulate si se pozeaza in cele mai indecente pozitii.

Loredana 2

Pentru ca reteta sa aiba sigur succes, Loredana a “asezonat-o” si cu o culoare tipatoare pentru costumul “exploziv”: galben fosforescent si e simplu, “lasati toate Like-urile sa vina la mine!”.

Pentru ca este “ultima fita” in domeniu, Loredana face, desigur, kangoo jumps! Ghetele speciale o “obliga” pe blondina sa isi arate posteriorul in toata splendoarea ei, scotandu-si pieptul siliconat la inaintare.

Loredana 3

Cum era de asteptat, admiratorii au… paralizat! “Asa corp frumos ca al tau rar mi-a fost dat sa vad! Ai forme dar in acelasi timp ai si o silueta frumoasa! Perfecta!”, “E jale cu tine ! ….. Numai d’astea faci!”, “Bomba”, au sunat mesajele preivitorilor “hipnotizati”.

Pe lista iubitilor Loredanei se numara si Leo de la Strehaia, cel pe care se pare ca blondina l-ar fi “facut” de-un bolid de lux. “Printul Tiganilor” a trecut masina pe numele asistentei TV fara prea multe discutii.

Zilele trecute, Leo a dat declaratii la politie in Dosarul Silicoanelor, fiind unul dintre cei care ar fi “programat” la operatii estetice la Spitalul de Arsi mai multe fete, printre care si Loredana.

Citeste si...  Elena Udrea şi-a demisia din PDL!