Incendiar! Şi-a luat un compleu super-mulat şi a plecat să-şi facă exerciţiile

 Loredana 7

Asistenta pacatoasa s-a pus pe treaba in ultima perioada, asa ca nu o poti gasi decat pe la sala. Iar ca sa nu isi piarda din admiratori, Loredana se imbraca in haine mulate si se pozeaza in cele mai indecente pozitii.

Loredana 2

Pentru ca reteta sa aiba sigur succes, Loredana a “asezonat-o” si cu o culoare tipatoare pentru costumul “exploziv”: galben fosforescent si e simplu, “lasati toate Like-urile sa vina la mine!”.

Pentru ca este “ultima fita” in domeniu, Loredana face, desigur, kangoo jumps! Ghetele speciale o “obliga” pe blondina sa isi arate posteriorul in toata splendoarea ei, scotandu-si pieptul siliconat la inaintare.

Loredana 3

Cum era de asteptat, admiratorii au… paralizat! “Asa corp frumos ca al tau rar mi-a fost dat sa vad! Ai forme dar in acelasi timp ai si o silueta frumoasa! Perfecta!”, “E jale cu tine ! ….. Numai d’astea faci!”, “Bomba”, au sunat mesajele preivitorilor “hipnotizati”.

Pe lista iubitilor Loredanei se numara si Leo de la Strehaia, cel pe care se pare ca blondina l-ar fi “facut” de-un bolid de lux. “Printul Tiganilor” a trecut masina pe numele asistentei TV fara prea multe discutii.

Zilele trecute, Leo a dat declaratii la politie in Dosarul Silicoanelor, fiind unul dintre cei care ar fi “programat” la operatii estetice la Spitalul de Arsi mai multe fete, printre care si Loredana.