Loredana Groza a împlinit 48 de ani pe 10 iunie, prilej cu care s-a serbat atât pe scenă, sâmbătă seară, alături de colegii din trupa Agurida, cât și ieri, în compania artiștilor din spectacolul „Mamma Mia”. N-a lipsit, evident, nici nașul de cununie al sărbătoritei, Florin Călinescu.

Celebra solistă Loredana Groza a avut parte de o dublă aniversare, pe scenă, la Craiova, dar și la un restaurant din zona Ștefan cel Mare, ieri seară, chef la care au participat zeci de prieteni, membrii familiei, dar și colegi de scenă, majoritatea din musicalul „Mamma Mia”, show în care ea deține rolul principal.

Printre cei care au venit să  o serbeze s-au numărat Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin din „Las Fierbinţi”, Siviu Mircescu și  Jazzy Jo. În centrul atenției a fost însă naşul de cununie al Loredanei, Florin Călinescu, jurat la „Românii au talent” (PRO TV).

Actorul a dansat şi a cântat alături de un travestit, care a interpretat piesele trupei ABBA, incluse în musicalul ”Mamma Mia”. Spre dimineață, Lori a susținut un recital de muzică de petrecere, fiind acompaniată de instrumentiștii săi. Ea a primit în dar și un tort imens, pe care l-a tăiat împreună cu fiica sa, Elena, în vârstă de 20 de ani.