Chiar daca a trecut printr-un divort, Lora incearca sa nu se transforme intr-o victima. Cantareata le-a vorbit deschis fanilor despre starile sale si despre adevaratele motive pentru care a luat anumite decizii. Acum, artista mai face o dezvaluire.

61595187

Blondina le-a marturisit prietenilor ei de pe internet ca a fost indragostita de un barbat celebru de la noi. Mai mult chiar, luni, Lora a fost invitata in emisiunea acestuia, insa artista a uitat sa ii spuna ce sentimente a nutrit pentru el, cu mult inainte sa devina sotia lui Dan Badea.

“N-am apucat sa-i spun lui Andrei Gheorghe, ca am fost indragostita de el in adolescenta.”, a recunoscut Lora, dupa ce a fost invitata in direct la PRO FM.

61595188

Alaturi de aceasta declaratie, Lora a postat si o imagine in care “iubitul” ei din adolescenta o saruta pe frunte, in timp ce ii ofera flori.

A trecut peste o luna de la despartirea oficiala, iar Lora s-a decis ca ar fi cazul sa aiba un barbat in casa, mai ales ca a tras o sperietura groaznica de cand cu barbatul care a hartuit-o o perioada buna de vreme.

61595189

„Lora este foarte bine, munceste pe branci, ca de obicei. De cateva saptamani s-a mutat fratele ei la ea, ca sa nu o lase singura, mai ales dupa povestea aia cu hartuitorul. S-a speriat destul de tare si a zis ca e cel mai bine sa fie un barbat in casa. Ei au fost mereu foarte apropiati, dar acum relatia lor este mai buna ca oricand”, a declarat, pentru CANCAN.ro, o prietena apropiata de-a solistei.

Citeste si...
Lora a facut senzatie la ZUMA. Rochia sa le-a creat multora palpitatii crezand ca e goala