DSG (3)

Într-o industrie în care cu greu găseşti un talent „bun” de împachetat într-un produs de succes, Lora (32 de ani) a reuşit să-şi croiască drumul, fără compromisuri, cu o voce caldă, multă muncă şi un fizic de invidiat. Acest triumf are însă şi un preţ: ore petrecute fără cei dragi alături, stresul, inerent atunci când e şi pasiunea inclusă în ecuaţie, probleme de sănătate cărora poate nu le-a dat importanţă la timp. Într-un interviu acordat în exclusivitate, cântăreaţa vorbeşte despre noile proiecte, despre iubirea pentru soţul ei, dar şi pentru meseria pe care a ales-o.

Ai lansat o nouă piesă, „Draga”! Ce aşteptări ai?
În general, când lansez o piesă, nu am neapărat aşteptări de la ea, fac ce-mi place şi ce simt eu că publicul meu va aprecia. Asta e singura mea aşteptare, pentru că e ceva absolut normal să porţi un dialog, tu ca artist, cu publicul tău, prin piesele tale. E o piesă foarte frumoasă, făcută de mine, împreună cu colegii de la Rebel Studio. Eu am făcut linia şi textul, pentru că îmi las amprenta pe toate piesele. Textul e unul atipic, influenţat din folclorul românesc, combinat cu reggae, două stiluri pe care eu pur şi simplu le ador, iar textul e unul foarte drăgălaş, un alint frumos.
Ce altceva mai pregăteşti nou pentru fanii tăi?
Îi invit pe fanii mei să meargă la cinema pentru că apare în curând animaţia Vrăjitorul din Oz, 3D, unde eu voi fi Dorothy.
Ce părere ai despre turnura pe care a luat-o viaţa ta în ultimii ani? Te-ai căsătorit, cariera ta este în plină ascensiune. Ce ai acum este ceea ce ţi-ai dorit?
Sunt foarte fericită că lucrurile se întâmplă exact aşa cum mi-am dorit. Am muncit foarte mult, am făcut multe sacrificii, iar rezultatele, deşi au venit mai târziu – pentru că aşa se întâmplă când alegi drumul corect, sunt mult mai mari. Nu sunt oportunistă, mi-am ales foarte bine oamenii, echipa, pentru că în spatele numelui „Lora” sunt foarte mulţi oameni.

Dacă ai avea posibilitatea să schimbi ceva în viaţa ta, ai face ceva altfel decât până acum?

Singurul lucru pe care aş încerca să-l fac ar fi să măresc ziua, să nu mai aibă 24 de ore, ci vreo 70 şi ceva, dar nu cred că reuşesc. Sigur are un sens totul, nu degeaba se întâmplă, aşa că tot ce ne rămâne nouă de făcut e să încercăm să ne organizăm cât mai bine şi în acelaşi timp să ne şi bucurăm de fiecare clipă.

Industria muzicală este un domeniu în care se clădesc multe prietenii, dar îţi faci şi mulţi duşmani. Te-ai lovit de situaţii în care ai fost trădată de oameni la care nu te-ai fi aşteptat?

Da, însă nu ţin ranchiună. Încerc să scap repede de orice energie negativă şi să mă concentrez pe oamenii care contează şi pe care îi iubesc. Nu mă refer neapărat la oamenii din showbiz, ci şi din public. Sunt oameni care te pedepsesc dacă li se pare că eşti prea sexy, sunt dezamăgită de fane care se simt ofuscate când sunt mai feminină şi mai senzuală. Nu trebuie să lăsăm senzualitatea unor persoane vulgare; nu înseamnă că dacă eşti căsătorit trebuie să laşi deoparte latura asta senzuală.

Văd foarte multe femei care după ce se căsătoresc poartă haine foarte lungi şi largi, trec la cratiţă…cred că de aici vin şi multele divorţuri. Am 32 de ani şi mi se pare trist când oamenii de vârsta mea îmi dau sfaturi de parcă aş fi o adolescentă. Am o echipă întreagă care lucrează la tot, de la ţinute, la mesaje, oameni cu experienţă şi cărora le mulţumesc că-mi sunt alături. Luptăm cu mentalitatea multor femei din România, pe care încercăm să o îmbunătăţim. Mergem pe drumul nostru şi încercăm să cucerim oamenii care merită cuceriţi.

Ai descoperit o altă Lora în momentul in care ai avut probleme de sănătate? Mai puternică sau poate mai slabă?

Lora e o persoană foarte puternică. Intodeauna am fost aşa. Dumnezeu şi prietenii mi-au dat putere să depăşesc orice obstacol şi aşa voi fi şi de acum. Dacă voi avea zile mai proaste, fiţi siguri că mă ridic la loc.
Pe cine admiri cel mai mult din muzica românească şi cu cine ai face un duet?
Pe toată lumea care munceşte pe bune şi nu calcă pe nimeni pe cap, nu pune beţe în roate ca să ajungă pe o scenă. E foarte greu să rezişti într-o industrie în care publicul nu e foarte numeros, dar sunt mulţi artişti. Ne ciocnim de foarte multe răutaţi şi prejudecăţi. Dorinţele profesionale prefer să le ţin pentru mine, pentru că am învăţat că e mai bine aşa.

Tu şi Dan aveţi o relaţie frumoasă, însă au apărut informaţii în presă, la un moment dat, cum că aţi fi în impas. Ce s-a întâmplat atunci? (n.r. s-a scris că îi reproşează lui Dan că nu se simte împlinită şi că se consideră neglijată).

Nu e nimic adevărat. Acum vreo 2 ani parcă s-a scris într-adevăr ceva, pornind de la nişte poze. Nu m-am supărat pe Dan, ci pe situaţie, eu aveam o zi liberă, ştiam că şi el la fel, însă a intervenit ceva în programul lui. Sunt o persoană fericită, norocoasă, am fost o fată inteligentă, care a ştiut ce vrea de la un bărbat şi în ce fel trebuie să fie un bărbat ca să-mi fie alături la bine şi la greu şi l-am găsit.

Nu poate nimeni să pună o ştampilă, să garanteze că va fi aşa până la adânci bătrâneţi, dar sunt realistă. Intr-o lume în care e atât de greu să îţi găseşti un prieten şi să legi o relaţie cum avem noi, mi se pare puţin deplasat să îmi laud relaţia la nesfârşit. Nu vreau să deranjez cu fericirea mea. Mă bucur că lumea ne apreciază şi că vede că ne e bine, dar nu mă ia valul încât să urlu în gura mare că eu sunt cea mai fericită.Chiar dacă sunt.

Fiecare femeie, după ce se căsătoreşte, îşi doreşte să devină şi mămică. Tu şi Dan când vreţi să faceţi şi acest pas, acela de a deveni părinţi?

Sunt perfect sănătoasă, analizele sunt perfecte, vă rog din suflet, nu mă mai întrebaţi atât de des, pentru că e o presiune prea mare. Ne dorim copii, însă în acest moment am prea multe contracte semnate în avans. Aşa cum mă dedic carierei, la fel vreau să mă dedic şi vieţii de familie, atunci va veni un copil. Nu ştii niciodată dacă vei avea parte de nouă luni uşoare sau nu.

Care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste?

Soţul meu îmi spune foarte des că sunt minunea din viaţa lui şi că nu-şi imaginează viaţa fără mine. Şi sincer, nici eu fără el.

Citeste si...
Lora, profesoară de mişcări lascive şi sexy