Loialitatea nu are granițe. Așa cum celebrul câine Hachikō și-a așteptat stăpânul ani la rând în gară, un câine din Târgu Jiu își așteaptă stăpânul de câteva zile în fața Spitalului Județean din Târgu Jiu. Animalul l-a însoțit în ziua în care acesta a mers la spital și de atunci nu a mai vrut să plece.

Loialitatea nu are granițe. Imaginile emoționante au fost publice de ziarul Ecoul Gorjului. Jurnaliștii locali scriu că animalul i-a impresionat inclusiv pe angajații spitalului care îl hrănesc și îi aduc apă.

La prânz, cățelul se adăpostește de căldură în spațiul verde din proximitatea Unității de Primiri Urgențe.

Îi dăm din ce avem și noi de mâncare. Este un suiflet și el. Știam despre câini că sunt animale loiale, dar această poveste m-a surprins de-a dreptul. Pur și simplu, el refuză să plece de lângă spital, din ziua în care colegii noștri i-au internat stăpânul. Sper că pacientul se va face bine în curând și că acești doi prieteni vor pleca liniștiți la casa lor, a declarat un angajat al spitalului pentru egj.ro.
Loialitatea nu are granițe. Un câine așteaptă

Citeste si...
Deputata PNL Adriana Saftoiu, mușcată grav de un câine, pe o străda din Capitala

Șuier, câinele polițist, ne învață cum să purtăm corect masca de protecție
Ca să îi învețe pe români cum să poarte corect masca de protecție, Ministerul de Interne a apelat la serviciile câinelui polițist ȘUIER, celebru pentru aparițiile sale pe Facebook.

Ciobănescu german Șuier, unul dintre cei mai cunoscuți câini polițiști, specializat în depistarea drogurilor, a fost fotografiat în ipostazele greșite, dar și în varianta corectă de purtare a măștii de protecție în pandemie.

Polițistul care îi este partener povestește că i-a pus acest nume doarece, atunci când era pui, câinele scotea un șuierat, în loc de lătrat.

Șuier a făcut parte și din dispozitivul de polițiști care l-a primit pe Papa Francis în România.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.