Logodnica lui Dragnea a vorbit cu presa după un an și jumătate aproape de la condamnarea primită de Liviu Dragnea, Irina Tănase a povestit despre momentele grele prin care trece fostul lider PSD din cauza afecțiunilor medicale de care suferă, dar și despre relația pe care o au, despre căsătorie și dorința de a avea copii.

Logodnica lui Dragnea povesteste ne-au legat multe lucruri. Cred că cel mai mult ne-au legat momentele dificile. Cred că acestea au sudat cel mai mult relația. Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Evident că voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată.

Două motive pentru care i-a rămas alături lui Liviu Dragnea în această perioadă dificilă
– Dragostea și faptul că eu știu că Liviu este nevinovat!

Despre căsătorie
– Da, ne vom căsători. Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat.

Despre copii
– Am vorbit și despre copii.

Primul lucru pe care îl vor face după ce Liviu Dragnea va fi eliberat
– Probabil primul lucru pe care îl vom face va fi să mergem acasă și să sărbătorim momentul împreună cu copiii. Nu pot să mă bucur de un weekend la munte sau la mare știind că el stă acolo și se chinuie. Și cu atât mai mult în această perioadă cu durerile pe care le are și uneori nici nu poate să vorbească.


Citeste si...
Neculai Onțanu pulverizează ancheta privind alegerile din 2009