Dacian Cioloș a declarat că va merge la o emisiune la Antena 3 ”din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, se uită la acel post şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă.”. Premierul a adăugat: ”Nu poţi să-ţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, iei cizme de cauciuc ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea, dar trebuie să-ţi asumi şi partea asta”. Declarațiile lui Cioloș au fost considerate jignitoare de către Liviu Dragnea.

”Mie sâmbătă nu mi-ați dat cizme și halat când am venit la Antena 3. Și eu, și milioane de români, suntem jigniți de abordarea lui Dacian Cioloș.”, a spus Liviu Dragnea.

În plus, Dragnea i-a răspuns și șefei PNL, Alina Gorghiu, care se teme că PSD va modifica, după alegeri, legea prin care se interzice ca un politician condamnat să fie propus premier.

Citeste si...  Condamnarea lui Liviu Dragnea e considerata o "frectie" de Ion Cristoiu

”Legea care a de venit celebră nu va fi modificată, nu avem de gând. E o declarație publică și asumată. Nici nu ar putea fi modificată în cele câteva zile după alegeri. Dacă se organizează consultări la Cotroceni, a doua zi după alegeri, nu se poate ca un premier să meargă în faa Parlamentului. Asta se poate face după validarea parlamentarilor. E o minciună că avem de gând să-l suspendăm pe Klaus Iohannis.

Ceea ce a spus Lia Olguța Vasilescu e în nume personal. Linia partidului e alta, de un an de zile, de când sunt eu președinte. Până să fie convocat Parlamentul nu se pot face aceste operațiuni. Ministrii trebuie audiați în niște comisii. Nu e așa simplu, nu e niciun pic de adevăr în ceea ce zice Alina Gorghiu.”, a competat Dragnea