Președintele PSD, Liviu Dragnea se amuză de ”vecinătățile” pe care a ajuns să le aibă sediul PSD, făcând referire la faptul că în spate sediului este Traian Băsescu și la dreapta sediul DNA, însă salută fuziunea dintre PMP și UNPR.
Liviu Dragnea este de părere că Traian Băsescu nu-și dorește acum să guverneze, ci abia din 2020, după ce va crește partidul.

„Traian Basescu era interesat sa puna mâna pe sediile UNPR din tara, iar UNPR era interesat sa prinda cateva locuri pe lista. Sa vedem cine va fi avantajat. Ce va fi interesant este ca ne strangem cativa vecini interesanti in curtea PSD, PSD vecin cu Basescu”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeste si...  PNL sesiune extraordinară în perioada 26-30 august la Camera Deputatilor

„Nu stiu daca inceara sa intre la guvernare in toamna ci priveste pe viitor, in 2020 si acum cred ca se gandeste sa intre in Parlament de asta a fost si miscarea politica de acum, dar in politica 4 cu 2 nu da mereu 6

Cred ca in 2020 este interesat Basescu sa fie un partid mai mare dceat acum, acum este foarte interesat sa intre in Parlament.
Liviu Dragnea a subliniat că nu îl vede pe Băsescu premier. Eu stiu ca el se vede orice, a fost presedintele Romaniei 10 ani. A fost suficient, dar eu nu il vad prim ministru”, a punctat Dragnea.