Un presedinte judetean PSD a criticat vineri, fara ocolisuri, la Consiliul National de la Palatul Parlamentului, conducerea centrala a partidului pentru analiza alegerilor prezidentiale.

media-142686239542830400

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca este imposibil ca partidul sa nu fi facut greseli, asa cum a spus Liviu Dragnea, ca macar Liviu Dragnea putea sa ‘inventeze’ niste motive pana acum si ca se vorbeste in partid de solidaritate din ‘frica’.

„Ma uit in jurul meu si vad cat loc liber este. Anul trecut nu putem sa ajungem la microfon si ne calcam in picioare cati eram de multi, acum observ ca cei din conducerea partidului nostru au trecut la munca de jos, atat de mult au trecut la munca de jos ca mi-a trebuit multa vreme sa-mi dau seaman cine conduce lucrarile acestui Consiliului National, ca am vazut ca toti erau invitati, or lucrul asta trebuie sa-l inteleg in sensul unei democratizari extreme, adica toti vom fi absolut egali, ca o expresie a unei frici care ne-a cuprins ca nici nu mai urcam pe podium. Aud niste rasete in sala, cred ca vi se par hazlii, dar eu va asigur ca nu sunt.

O sa va spun cateva lucruri in legatura cu cele cateva chestiuni programatice pe care le-am auzit aici.

Am auzit prima data o scurta analiza a alegerilor prezidentiale, o scurta analiza in care am aflat ca nimeni nu e vinovat, ceea ce nu prea se poate si nu cred ca in termen de vinovatie trebuie discutat. Cauze de pierdere a alegerilor puteam  macar sa inventam. Nichita spunea ca noi toti am facut treaba asta, dar eu tin minte ca n-am fost chiar toti, unii au zis chiar invers, ca sa nu procedam asa. Sa nu ne pacalim cu aceasta falsa solidaritate.

Am auzit speech-ul lui Dragnea, care era ideologic, destul de dezvoltat asa, cu caracterul de stanga al partidului nostru si ca cei din dreapta ar fi autointitulati, dar si noi suntem autointitulati, ca doar nu asteptam certificat de la ORNISS

Citeste si...
REVOCAREA nu opreşte SUSPENDAREA. Iohannis, acuzat de UN COMPLEX de abateri constituţionale