Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că fostul ministru al Mediului, Doina Pană, i-a arătat analizele după ce a fost otrăvită cu mercur și liderul PSD susține că ministrul a fost la un pas de moarte.

”Eu am respectat solicitarea doamnei Doina Pană de la acum câteva luni. Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a arătat analizeze. Sigur că era într-o stare deloc bună. Dumnezeu a ajutat-o să scape și îi doresc multă sănătate. După părerea mea Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri. Radarul pădurilor pe care l-a pornit a scăzut foarte mult tăierea de păduri și a deranjat interese uriașe (…) Am fost foarte revoltat atunci, dar m-a rugat să nu spun nimic public. Am văzut analizele și era la un pas de moarte. Ea nu avea de unde să știe cine i-ar fi putut face rău. Sigur că mi-a spus mai multe variante, dar nu poți să ieși pe TV să bați câmpii. A deranjat foarte multe interese, acolo s-au pierdut zeci, sute de milioane de euro prin ceea ce a făcut ea la Ministerul Mediului.

Citeste si...  Premierul Viorica Dăncilă hotărâtă să dea OUG pentru înasprirea pedepselor violatorilor

Ceea ce nu înțeleg eu de ce ancheta de la DIICOT trenează, cum nu înțeleg nici de ce stă pe loc ancheta cu privire la 10 august, din moment ce s-au depus probe, acte, materiale video. Noi nu avem influență acolo și nici nu ne dorim, dar altcineva are influență la DIICOT”, a spus Liviu Dragnea.