Președintele PSD Liviu Dragnea își exprimă recunoștința sinceră față de cei peste 45.000 de olteni care s-au adunat pentru a-i încuraja pe primii 15 candidați ai partidului la alegerile europarlamentare. Evenimentul a fost unul marcant pentru istoria PSD, iar Liviu Dragnea declară că nu îl va uita niciodată.

Prin această adunare a simpatizanților PSD s-a demonstrat încă o dată loialitatea și respectul votanților față de partidul ales de ei să-i reprezinte. Atitudinea cetățenilor este apreciată de Liviu Dragnea și în semn de mulțumire promite că va continua să îndeplinească și să sprijine dorințele poporului: creșterea nivelului de trai prin sporirea fondurilor alocate salariilor și pensiilor, scăderea ratei șomajului, eliminarea sărăciei și facilitarea trecerii pentru tot mai mulți români la clasa de mijloc.

Citeste si...
PNL răspunde prompt la cererea românilor din Diaspora

În cadrul alegerilor europarlamentare membri PSD își arată patriotismul prin planurile lor de absorbție a fondurilor europene și folosirea acestora în domeniul agriculturii, dar și pentru întreprinderile la început de drum.

Datorită guvernării PSD valoarea fondurilor europene absorbite a crescut de patru ori față de perioada candidaturii precedente. Iar realizările nu se vor opri aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.