Cum să nu te simți mândru ca membru de partid când vezi că munca ta începe să dea roade? Vizitând județul Botoșani, Liviu Dragnea relatează cum oamenii l-au întâmpinat cu bucurie și i-au povestit despre viața lor care se îmbunătățit simțitor datorită guvernării PSD. Fericită, o doamnă din mulțime i-a spus președintelui Partidului Social Democrat despre pensia ei care s-a mărit cu 900 de lei după recalculare.

Planurile de dezvoltare ale județului Botoșani sunt bine puse la punct

În vizita sa, Liviu Dragnea le-a povestit susținătorilor care au venit să-l încurajeze despre planurile pe care le va pune în aplicare pentru a înfrumuseța județul Botoșani și a îmbunătăți viața locuitorilor săi. Modernizarea gospodăriilor necesită finanțare și pentru ca locuitorii județului să poată realiza fapte mari, li s-au promis sume de 200.000 de lei pentru fiecare gospodărie în parte. Izolarea termică, apa curentă, canalizarea și conductele de gaze nu vor mai fi de acum înainte doar un vis, ci dotări de care românii din Botoșani se vor bucura zi de zi.

În plus, deoarece programul de finanțare nu acceptă amânare, el va fi aprobat în cel mai scurt timp cu putință printr-o Ordonanță de Urgență.

Citeste si...  23 de lei. Atât costă închirierea unui loc de parcare în Sectorul 4, începând de azi, până la sfârșitul anului

România se va dezvolta în mod echilibrat, dar sigur!

Așa cum reiese și din activitatea partidului PSD de până acum, Liviu Dragnea își propune să încurajeze investiții și să sporească în România numărul locurilor de muncă stabile și atrăgătoare din punct de vedere financiar. Pentru modernizare, fiecărei investiții legate de sănătate, alimentație, clădiri turistice sau activitatea de depozitare îi va fi alocat un buget de până la 200.000 de euro.

Promisiunile partidului PSD, nu sunt doar vorbe pe hârtie, ci realizări palpabile care se văd deja în județul Botoșani. În acest județ, primele 149 de obiective ale partidului au fost deja finalizate sau sunt în curs de finalizare, iar alte 254 de obiective au fost deja aprobate.

Pentru Liviu Dragnea, succesul partidului în atingerea obiectivelor propuse nu se traduce doar printr-o reușită personală, ci prin reușita întregii Românii. Mai hotărât ca niciodată, Liviu Dragnea susține că nu se va lăsa învins și va dărui României ceea ce merită, indiferent de obstacolele pe care va trebui să le înfrunte!