Liviu Dragnea continuă ironiile la adresa președintelui Klaus Iohannis, cel care a consultat partidele parlamentare la Palatul Cotroceni pentru consultări, în vederea organizării referendumului programat pe 26 mai. PSD și ALDE au fost programate pentru ziua de vineri, celelalte formațiuni urmând a discuta cu președintele în cursul zilei de joi. Dacă ALDE a anunțat că nu trimite echipă la Cotroceni, Dragnea a precizat că PSD va mandata 3 oameni care să discute cu Iohannis.

”Vor fi 3 oameni la Cotroceni, mâine îi anunțăm. Avem timp (n.r. să convoace BPN ale Parlamentului referitoare la cererea lui Klaus Iohannis de consultare a Parlamentului pentru referendum). Întâi trebuie să vedem întrebările. Toată lumea, toată țara și cred că toată Europa, cred că au avut o mică pauză cu alegerile din Israel, tot globul cred că e interesat de marile întrebări pe care le va propune Iohannis.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeste si...  Statul român a fost condamnat de Curtea Europeană. Pentru că unui detinut i s-a incălcat dreptul la educatie