Președintele PSD, Liviu Dragnea, a adăugat că aceasta această problemă va fi tranșată în interiorul PSD.

„Este pentru prima dată când o lege care mărește veniturile românilor este prezentată ca și cum ar fi un lucru rău. Numai minciuni. Încet, încet, fiecare salariat din sectorul bugetar o să vadă în perioada următoare cu cât îi crește salariul. Da, este o problemă faptul că, astăzi, ministrul Finanțelor nu a venit în Parlament să susțină această lege, cu toate că avea timp. Am puterea politică să-mi asum acest lucru și să-mi cer scuze. Este o problemă pe care o vom regla în interior. Era bine să vină și premierul, pentruc că aceasta este poate cea mai importantă lege din acest an”, a spus Dragnea.  

Citeste si...  MOȚIUNE DE CENZURĂ - GUVERN PONTA, după 1 FEBRUARIE 2015, a anunțat vicepreședintele PNL, Sulfina Barbu

Tototodată, el subliniat că nu a uitat de programul de guvernare și și-a exprimat speranța că președintele Klaus Iohannis va promulga Legea salarizării unitare. 

„Eu n-am uitat de programul de guvernare prezentat în campanie. Nu s-a spus atunci că de la 1 iulie vor fi mărite toate salariile. În final, eu sper că președintele României va promulga acestă lege, pentru ca ceea ce e de intrat în vigoare de la 1 iulie să intre”, a concluzionat Liviu Dragnea.