Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că ideea lui Călin Popescu Tăriceanu cu ministru fără carnet de partid la justiție a mai fost aplicată și a dat exemplul Ralucăi Prună, un ministru extrem de criticat de către actuala coaliție. Dragnea a dat de înțeles că și-ar dori un ministru cu carnet de partid la Ministerul Justiției.

”PSD a prezentat în public cele 10 principii pentru un stat de drept real, pentru un stat de drept puternic. PSD a acționat în acest sens cu toate riscurile și cu toate atacurile și consecințele pe care le-am suferit. Sunt principii de la care nu ne abatem. Oricine susține acele principii, care sunt principii de bun simț suntem disupuși să facem orice fel de înțelegere.

Citeste si...  Dragnea vrea suspendarea lui Iohannis. ”Să vedem dacă Tăriceanu îşi menţine opinia”

În ceea ce privește un ministrul al Justiției fără carnet de partid la Justiție: vorbeam cu colegii mei astăzi și se tot insistă ca domnul Toader să devină o problemă. Noi nu am discutat până acum, dar se pare că suntem nevoiți să discută. Eu nu vreau să spun că este o idee bună sau rea, dar îmi aduc aminte că a fost un ministru fără carnet de partid la Justiție, doamna Prună și se pare că a fost o idee bună, din moment ce este susținută.”, a declarat Liviu Dragnea.