Liviu Dragnea. liderul PSD, susține că se va construi un cadru legal pentru parteneriatul civil ‘cât de curând’, menționând că votul de la referendum nu este îndreptat împotriva unei minorități.

„Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi ca naţiune. Cred că e important ca românii să vină la vot, pentru că ar fi bine să decidem noi ceea ce vrem pentru societatea şi naţiunea noastră. Ştim cu toţii că, de ani de zile, ni se spune că alţii ştiu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acţionăm, alţii ştiu mai bine ce e bine pentru noi. Eu cred că este momentul să decidem noi ce societate şi ce ţară vrem să avem şi cum vrem să trăim în ţara noastră”, a declarat Liviu Dragnea după ce a votat.

Citeste si...
Cristoiu explica in ce mod va lupta Dragnea cu DNA

Întrebat ce ar face dacă ar avea în familie o persoană cu orientare homosexuală, liderul PSD a răspuns: „L-aș ajuta foarte mult. Nu resping niciun fel de minoritate, nu e un vot împotriva unei minorități. Trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil. Cât de curând”.