Preşedintele PSD a avertizat că şedinţa va fi neplăcută, dar necesară, pentru că nu mai permite ca unii colegi să uneltească împotriva propriului guvern.

„Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Projectin valiza Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici.

Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. 02 Retrocedări către forumul german al grupului etnic german. 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrâni de la Forumul German. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri,” a explicat Liviu Dragnea, la intrare.

Preşedintele PSD este de părere că scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea să acopere scandalul legat de revocarea lui Augustin Lazăr.

„Habar nu am dacă e valiză, ce e în valiză. Nu vă interesează golăniile făcute de preşedinte cu unii procurori. (…) E o prostie, o disperare, probabil să acopere scandalul în jurul domnilor Lazăr. Numai că acest scandal nu poate fi ocolit, îngropat. (…) Eu am mii de fotografii cu români. S-ar putea să apară mii de valize cu pozele mele,” a mai spus Dragnea.

Citeste si...
Pe srse :Funcții în schimbul susținerii: Liviu Dragnea i-ar fi promis lui Marian Oprișan funcția de ministru de interne

 

Preşedintele PSD a avertizat că şedinţa Comitetului Executiv Naţional va fi neplăcută, dar necesară.

„Acum o să mergem la CEx, unde va fi o şedinţă din păcate neplăcută, dar necesară. O să propunem mai mult, să închidem toată această perioadă în care colegi din partid au uneltit, negociat ca Guvernul să pice. Aşa ceva nu se poate,” a declarat Dragnea.

Duminică seară, într-o discuţie la Parlament cu Liviu Dragnea, o parte din liderii judeţeni ai partidului au cerut aplicarea unor sancţiuni şi chiar excluderea vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu şi secretarului general Marian Neacşu.

De asemenea, la discuţiile lui Dragnea s-a avansat şi propunerea să se aplice o formă de sancţiune şi pentru preşedintele organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, precum şi pentru preşedintele organizaţiei judeţene PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.