V-ați mutat? Dacă nu vă aflați la prima mutare, vă va fi mai ușor, deoarece știți cum să procedați și, mai ales, știți care sunt lucrurile care vă lipsesc și de care aveți nevoie. Însă, dacă este prima dată când vă mutați într-o casă acasă, este posibil să ratați câteva aspecte esențiale. În acest articol vă punem la dispoziție o listă cu lucrurile necesare pentru o casă nouă.

Vă asigurăm că nu este deloc plăcut să descoperiți dintr-odată că trebuie să atârnați prosoapele de bucătărie și nu există cârlige sau umerașe adezive pe pereți, că vreți să udați grădina, dar nu aveți furtun sau un robinet de apă extern … Ei bine, acestea sunt doar exemple de bază care pot fi rezolvate rapid, dar când adăugați alte câteva, începeți să vă pierdeți răbdarea.

Când vă mutați în casă nouă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este o listă cu elementele esențiale în fiecare cameră. Să vedem câteva exemple:

Accesorii pentru bucătărie

Vesela (pahare, farfurii)

Tacâmuri, dintre care nu pot lipsi un deschizător de conserve, un tirbușon și un cuțit bine ascuțit

Lingură de lemn, mănușă

Tigaie, cratiță mică, cratiță mare cu capac

Boluri sau cutii depozitare de diferite dimensiuni

Prosoape de bucătărie

Vă putem enumera mai multe ustensile de bucătărie, dar nu le considerăm elemente esențiale, deoarece le puteți cumpăra cu timpul și înlocui cu altele. De exemplu, de ce să cumpărați o ustensilă de curățat cartofi dacă îi puteți curăța cu un cuțit? Sau de ce să cumpărați un suport de scurs de vase dacă le puteți șterge și pune la locul lor imediat?

Accesorii pentru baie

Din baia unei case noi nu pot lipsi aceste elemente. Asigurați-vă că le aveți pregătite pentru ziua în care vă mutați:

Hârtie igienică

Peria pentru a curăța baia

Perdea de duș

Prosoapele de față și prosoape mari

Articole de toaletă

Perie pentru vasul de toaletă

Accesorii dormitor

Accesoriile sau lenjeriile de pat pot părea evidente și s-ar putea chiar să vă întrebați cum ar putea cineva să uite de ele. Adevărul este că, deoarece acestea sunt esențiale, este posibil să le treceți cu vederea și să realizați doar că vă lipsesc în momentul în care vă mutați.

Perne, cearșafuri, pilote sau pături

Saltea

Umerașe

Perdele sau draperii pentru acoperirea ferestrelor

Produse de curățat

În fiecare casă nouă sunt multe de curățat, chiar dacă v-a fost pusă la dispoziție o casa goală. Asigurați-vă că aveți aceste produse de curățat pentru a evita să le cumpărați atunci când aveți cel mai mult nevoie de ele:

Detergent de vase

Bureți de sârmă

Bicarbonat de sodiu

Detergent pentru rufe și balsam

Oțet alb sau soluție universală

Făraș și mătură

Mop cu găleată

Alte lucruri utile pe care este bine să le aveți la îndemână:

Becuri

Baterii

Foarfece

Lumânări

Ace și ață

Bandă adezivă lată

Trusă mică de prim ajutor

Umerașe pentru haine

Instrumente: șurubelniță, ciocan, clește, cheie, cuie și șuruburi.

În funcție de caz, este posibil să aveți nevoie de mai multe sau mai puține lucruri imediat. Este clar că, fiind creativi, puteți înlocui unele lucruri, mai ales dacă nu aveți destui bani pentru a merge la cumpărături. Sunteți siguri că dispuneți de toate aceste lucruri pentru mutarea în casa cea nouă?

Dacă nu le aveți, ar fi bine să vi le achiziționați. Iar atunci când le achiziționați, puteți face și niște cumpărături suplimentare. De exemplu, vă puteți cumpăra un mixer accesând linkul https://www.beko.ro/mixere.

De asemenea, vă puteți achiziționa un fier de călcat sau stație, dacă nu aveți deja. Intrați pe linkul https://www.beko.ro/fiare-si-statii-de-calcat și alegeți-vă produsul potrivit. Spor la mutat!

Citeste si...  Cum sa-ti indeplinesti fanteziile erotice