Celebritatile sunt, uneori, surprinzatoare si adora extravaganta si cateodata duc totul la extrem. Asa se face ca unele dintre ele isi asigura parti ale corpului pentru sume la care multi oameni doar viseaza.

img_1480061_thumbs_600x400_1658481

De exemplu, Adam Lambert, devenit cunoscut dupa ce a participat la „American Idol”, si-a asigurat corzile vocale pentru 47 de milioane de dolari, arata The Richest.

Harry Styles a spus ca prietenul si colegul sau din One Direction, Louis Tomlinson, si-a asigurat fundul pentru suma de 160.000 de dolari. Intreaga poveste a ajuns virala si nimeni nu a iesit sa nege informatia.

In 2007, Rihanna a semnat un contract de publicitate cu Gillette pentru a le promova lamele de ras in campania „Venus Breeze Legs of a Goddess”. Asa se face ca artista a ajuns sa aiba picioarele asigurate pentru un milion de dolari.

Troy Polamalu, jucator de fotbal american, a devenit cunoscut nu numai datorita talentului, ci si prin prisma podoabei capilare. El semnase un contract cu Head and Shoulders, iar reprezentantii companiei i-au asigurat parul pentru un milion de dolari.

Se pare ca Miley Cyrus crede ca limba sa atrage mai multa atentie decat o face ea si – potrivit unor surse – cantareata si-ar fi asigurat-o pe suma de un milion de dolari.

Kim Kardashian nu a vorbit niciodata despre asta, dar in multe articole de pe Internet s-a scris ca fundul vedetei internationale ar costa nici mai mult, nici mai putin de 21 de milioane de dolari.

Daniel Craig este omul care face un lucru pana la capat, asa ca si-a asigurat intreg corpul pentru opt milioane de dolari.

David Beckham a facut milioane cu picioarele sale si tocmai de aceea a avut grija de ele, o „grija” de 70 de milioane de dolari. Potrivit unor voci din domeniu, fotbalistul ar avea intreg corpul asigurat pentru 195 de milioane de dolari.

Oricat ar suna de ciudat, David Lee Roth si-a asigurat sperma pentru un milion de dolari. Altii spun ca, de fapt, artistul si-ar fi asigurat „barbatia”, numita „Micul Elvis”.

Nu e greu de inteles de ce Claudia Schiffer a ales sa semneze o asigurare de un milion de dolari pentru fata sa, doar a aparut pe coperta a peste 1.000 de reviste de-a lungul anilor.

Citeste si...  Clejanii au probleme