Lidia Buble şi Răzvan Simion se iubesc de patru ani, dar artista spune că în ciuda imaginilor apărute în presă, ea şi prezentatorul tv nu s-ar fi căsătorit. Recent, solista şi gazda matinalului de la Antena 1 au dat de înţeles că şi-ar fi unit destinele pe o plajă din Maldive, dar în fapt, artista ar fi filmat pentru următorul ei videoclip. Cadrele romantice, cu Lidia îmbrăcată într-o rochie albă şi cu o coroniţă de flori pe cap, au fost filmate cu o dronă, şi au fost văzute şi de părinţii solistei, care au cheamt-o pe fiica lor la Deva să le dea explicaţii.

După vacanţa de vis din Maldive pe care Lidia Buble a petrecut-o alături de iubitul ei Răzvan Simion, artista a făcut o oprire şi în oraşul ei natal, Deva, acolo unde tatăl ei este pastor penticonstal la o biserică. Solista a povestit că părinţii ei s-au speriat când au citit că ea s-ar fi căsătorit în secret cu Răzvan.

„Imediat ce am ajuns acasă, tata m-a băgat într-o cameră şi m-a pus să-i arăt mâinile, să vadă dacă am ceva pe deget. A fost sunat şi i s-a spus că m-am căsătorit. Tata s-a blocat atunci. Mi-a spus «măi, fata lui Dumnezeu, ce ţi-am spus eu ţie?  Nunta şi binecuvântarea copilului sunt cele mai importante evenimente în viaţă şi trebuie să mă anunţi!». L-am asigurat că la ce neam mare avem noi nu aş face această bucurie fără ei. Ce am făcut în Maldive, e valabil doar în Maldive. Nu vreau să se întâmple nimic forţat. Când o să simţim amândoi… Mi-ar plăcea în Maldive, dar nu am cum să-i duc pe toţi acolo. Este un loc absolut divin, dar este foarte costisitor. Noi ne-am jucat de-a mirele şi mireasa”, a explicat Lidia Buble la Antena 1.    Deși Lidia şi Răzvan sunt împreună de câțiva ani, prezentatorul nu i-a cunoscut familia cântăreţei, pentru că aceștia ar fi fost împotriva relației lor. În plus, tatăl Lidiei i-ar fi spus fetei lui să-l aducă acasă pe prezentatorul tv doar în momentul în care relaţia lor este pe punctul de a se oficializa

Artista visează la momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, dar nu se grăbeşte să facă pasul cel mare. „Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă, pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane”, spunea Lidia Buble la Adevărul Live în această primăvară. 

Citeste si...
Merkel anunță că va menține restricțiile pană când 70% din populație va căpăta imunitate la COVID